این که کسی بخواد دنبال ادم درست بگرده خیلی کار اشتباهیه چون اصلا همچین ادمی وجود نداره نمیگم مثل دنبال سوزن گشتن تو انبار کاهه چون اونجا حداقل یه سوزنی هست ولی اینجا نیست شما با این کار فقط خودتونو گول میزنین و اخرش به یکی که خودشو خوب نشون میده اعتماد میکنین و بعدا ثابت میشه که اونم اون طور که فکر میکردین نبوده فقط خودشو اون طور جلوه میداده اعتماد نکنید حداقل اینطوری وقتی کسی ثابت شد بهتون تعجب نمیکنین نمیگین از این دیگه انتظار نداشتم
دقیقا لحظه ای که بخوای به کسی اعتماد کنی و باورش کنی باختی الان به دور و ورتون نگاه کنین میبینین هیچکسی قابل اعتماد نیس و ادم درست فقط تو فیلماست و رمانا و خیالات پس به هیچکس اعتماد نکنید میدونم اینطوری زندگی سخت میشه ولی حداقل گول نمیخورید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی من میتونم برا نامزدم خوب باشم پس یکی دیگه هم میتونه مثل من باشه بد بین نباش
میدونی چرا تو خوبی چون نامزدتو دوست داری و چون نامزدته خوبی درواقع برای خودت خوبی ولی خیلیا هستن که یکیو دوست ندارن باهاش میرن تو رابطه و خودشونو خوب جلوه میدن
دیگع سر زندگی ادم باید گذشت و سازش کنه با بدیهای هم کنار بیایم و از خوبیهای هم لذت ببریم
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
اتفاقا آدمای خوب زیادن تا خوب رو چطور معنی کنی گاهی اگر کوچکترین مشکلی با کسی میش بیاد ازنظر تو اون آدم بد بشه نمیشه آدم بد. بدبودن یعنی ذات اون آدم بد باشه . اگررکسی ذاتش بد باشه خیلی سخته باید از اینجور ادما دوری کرد یا بعضیا خاکسترین خرده شیشه دارن از اینجور ادما هم شخصا دوری میکنم اما خیلی ادما هم هستن آدمای خوبین واقعا خوبن شاید الان کمتر از بقیه باشن ولی هستن