2777
2789

به نظرتون میخواد عکس پیام ها رو نشون کسی بده یا انتظار داره من ادامه چت رو بدم آخه همش اون سوال میپرسه منم جواب میدم ولی بعدش که دیگه حرفی نیست ادامه چت رو نمیدم

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس تا ضایع بشه

واقعا چی بگم پیش خودم میگم اگه ازش بپرسم غرورم میشکنه میگه چقدر براش مهمه

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

تو هم پاک کن فورا

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

رک بپرس دلیلشو 

با احتمال که نمیشه جلو رفت

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اين با يكي ديگست ميترسه تو پيامارو اسكرين بگيري پيش اون لو بره

این با همه هست

اين با يكي ديگست ميترسه تو پيامارو اسكرين بگيري پيش اون لو بره

منم با یکی مجازی اشنا شدم

یه ماه صحبت میکنیم گه گاه

حرف از رل زدنا و اینا میزنه ولی پیشنهاد نداده

استوری گلدون میزارم ریپ مبزنه اما امروز عکس تولد بچه خواهرمو دوتا گذاشتم ی تبریک نگفت

چرا؟؟؟؟؟

😘Thanks GOD