2777
2789
عنوان

چقدر کاربرای قدیمی زندگیشون رویایی بوده😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست
گوشی لمسی کجا بود اون سال اخهکامپیوتر و لپ تاب

لپ تاپ هم نه مثل الان

۵۰ کیلو وزن هرکدوم بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۹۳ طلا گرمی ۱۰۰ تومن بوده ۴۰۰ عطر سال ۹۰ برند کرون قیمتی بوده لابد

اره چت جی پی تی گفت تقریبا ۲٠ تومن میشه اون عطر

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

لپ تاپ هم نه مثل الان۵۰ کیلو وزن هرکدوم بود

نه والا لپ تاب آنچنان چیز عحیب بزرگی نبود سال ۸۸

یه مقدار وزنش بیشتر بود ولی نه اینطور که شما میگی نه واقعا

من لب تابم رو سال ۹۰خریدم  دارم هنوزم گرچه الان سرعتش داغون شده 

با همون یه تاپیک متوجه شدی ؟خیلیاشونم مشکل داشتن بندگان خدا

نه نمیگم مشکل نداشتن همه مشکلات خودشونو دارن 

ولی از حرفاشون مشخصه ادمای پولداری ان

کسی شو آف نمیکرد من تاپیک زدم شوهرم یه لیوان اب داده دستم با قرصقرص!!!یعنی یه مرضی دارم که قرص میخور ...

😂😂😂😂

گوشی من لمسی بود، نوکیا 58 دو صفر اگه اشتباه نکنم، قلم داشتاون تایم وضع مالیمون اوکی بود

۸۸ به نت وصل میشد؟! گوشی

مم گوشی داشتم ولی با گوشی نمی آمدم اصلا

یادم نمیاد به نت وصل میکردم گوشی رو اون سالها

اینترنت وایرلس بود ولی نه مثل الان

من با لپ تاب میومدم

نه والا لپ تاب آنچنان چیز عحیب بزرگی نبود سال ۸۸یه مقدار وزنش بیشتر بود ولی نه اینطور که شما میگی نه ...

مثال میزنم میدونم که ۵۰ کیلو نبود

در مقایسه با لپ تاپ های نازک ۵۰۰ گرمی الان عرض میکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عکس و مدل چینش قرص هارو هیچوقت فراموش نمیکنیم🤣

🥲