2777
2789
عنوان

حالم بخاطر الهه حسین نژاد بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 39 پست

ببین گلم روزانه چندین قتل هست نمیشه ک همشونو بخوای خودت بزاری جاشون و جذبش کنی و کلی ذهنتو آزار بدی خودآزاری ک نداری . 

بهش فکر نکن 

کورتیزول ترشح میکنی سیستم ایمنی تخریب میشه ام اس میگیری دور از جون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اعتراف جدیدش میگه به خاطر حجاب و عقایدش کشتمتا کی قراره دخترا به به خاطر چند تار مو کشته بشن

نشر ندین اینوووو ...معلومه ک مهره ‌‌‌......برای اینکه ربطش بدن ب حجاب ....

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

پس برو خانم هانیه بهبودی رو ببین همین سه روز پیش اتفاق افتاده شوهرش مچ هردودستشو بریده چون قهرمان مچ اندازی بانوان شده و براش بنر زدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرحومه الهه حداقل به دست غریبه کثافت کشته شد نه پدربچش 

خداعاقبتمونو بخیر کنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تو اعتراف جدیدش میگه به خاطر حجاب و عقایدش کشتمتا کی قراره دخترا به به خاطر چند تار مو کشته بشن

مردم و قانون هم باور میکنن؟

الهه حجابش معمولی بود خداشاهده تو جامعه خیلیا پوششون بده که الهه واقعا پوشش بد نبود 

و در ضمن انقدر مردم بهتره سیاسیش نکنن خیلیا الان تو اینستا وایرال کردن که اره دختره بخاطر حجابش اینجوری شد

این خودش لات و الوات بوده عقیده و باور کجای ذهنشه ، اینجور میگه یه عده فقط روش موج سواری کنن شورش شه شاید قصر در رفت

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

تو مشهد ی زن ومرد ی دختر ۱۱ساله از پرورشگاه گرفتنبعد ب دختره تجاوز کردن و مادره پاهای دخترو با اتو س ...

قضیه الهه رو خانواده‌ش رسانه ای کردن ربطی به این چیزا نداره اگر خانوادش نمیگفتن هیچکس نمیفهمید مثل بقیه قتل هایی که اتفاق میفته

نشر ندین اینوووو ...معلومه ک مهره ‌‌‌......برای اینکه ربطش بدن ب حجاب ....

بابا تو فیلمه خودش میگه. ترکی هم حرف میزنه، خودم ترکم خوب متوجه شدم

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

نه فیلم جدیدش رو دیدم میگه خیلی بی حیا بود و فلان...بعدم میگه من اصلا به کوشی نیاز ندارم

شایعه پراکنی نکن اسی

خود زن قبلیش گفته شوهرم دیوونه بود

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
شمام که خوراکتون باور کردن این خضعبلاته🥲🥲🥲

فیلمش هست عزیزم. اون کاربر راست میگه. خود ق.اتل اعتراف کرد. به مرحومه میگه«بی‌حیا»😰 

میگه سرنوشتش این بود😰 کاش مجوز درج لینک داشتیم ویدئوشو می فرستادم ببینی

بابا تو فیلمه خودش میگه. ترکی هم حرف میزنه، خودم ترکم خوب متوجه شدم

یادش دادن ...مشخص نیست؟

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد