پس برو خانم هانیه بهبودی رو ببین همین سه روز پیش اتفاق افتاده شوهرش مچ هردودستشو بریده چون قهرمان مچ اندازی بانوان شده و براش بنر زدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرحومه الهه حداقل به دست غریبه کثافت کشته شد نه پدربچش
خداعاقبتمونو بخیر کنه
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
تو اعتراف جدیدش میگه به خاطر حجاب و عقایدش کشتمتا کی قراره دخترا به به خاطر چند تار مو کشته بشن
این خودش لات و الوات بوده عقیده و باور کجای ذهنشه ، اینجور میگه یه عده فقط روش موج سواری کنن شورش شه شاید قصر در رفت
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
نه فیلم جدیدش رو دیدم میگه خیلی بی حیا بود و فلان...بعدم میگه من اصلا به کوشی نیاز ندارم
شایعه پراکنی نکن اسی
خود زن قبلیش گفته شوهرم دیوونه بود
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲