2777
2789
عنوان

در میان روزهای تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 90 پست
@چرچیلم‍ @toranjbano‍ @flawless021‍ @اوج_آسمان‍ @نسترن2023‍

اینا قراره اعلام جنگ کنن ؟  

یکم نظارت بیشتر بشه خوبه بد نیستا چون اینجا شده پر زن نما و مرد مریض و مزاحم ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ببینید حضور آقایون غیر مجاز نیست اما اگر مزاحمت ایجاد کرد تیم نی نی یار شبانه روز مراقبه ممکنه حالا از دست ما در بره که کاربرانی مثل شما همیشه حواسشون به سایت هست در کنار هم محیط رو سالم نگه میداریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حالا کاربری‌ها رو حذف نمی‌کنید خب اینکه مشکل دو سه سال هست ایجاد شده ولی حداقل همین تا خود تعلیق ...

تعلیق خود خواسته فقط خودتون نمیتونید وارد سایت بشیدا ولی تاپیک و پستاتون بازه آخه 

کار اشتباه همینه شما چرا برید کسی که مزاحمت ایجاد میکنه و  احترام خونتونو نگه نمیداره باید بره 

نه دوستام هستند تگشون کردم که پست شما رو ببینند و اگه انتقاد یا نظری درباره سایت دارند محترمانه بیان ...

همتون گل و ماهییید اگرم کسی ناراحته یا توهین میکنه شاید روزگار بهش سخت گرفته و خشمشو خالی میکنه عیب نداره ما کمک میکنیم آدمای بهتری باشن

تعلیق خود خواسته فقط خودتون نمیتونید وارد سایت بشیدا ولی تاپیک و پستاتون بازه آخه کار اشتباه همینه ش ...

می‌دونم عزیز دلم شما چی میگید 

ولی خب عده مثلاً نوشته بودن خب ما درس داریم می‌خوایم بریم درسامون برسیم معتاد اینجا شدیم و فلان و فلان برای همین یهویی شروع می‌کنن به تاپیک زدن ولی کاشکی نی‌نی را مثل قدیم زیاد بشن حداقل تا نظارت بیشتری روی سایت باشه

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

خودتون قانون حذف گذاشتید درسته؟ من دقیقا همون زمان‌ها لینک می‌فرستادم اما پاک نمیکننخودتون میگین ما ...

پیشنهادی داری ما میشنویم عزیزم و سعی میکنیم به کار بگیریم

پیشنهادی داری ما میشنویم عزیزم و سعی میکنیم به کار بگیریم

الان قانون حذف تاپیک مگه روزای زوج نیست؟اون تایم مشخص؟ شرایط حذف تاپیک مثل اینکه تاپیک شخصی باشه هم دارم اما حذف نمیکنن، کجا باید پیگیری کنیم؟

بله پیشنهادم گزینه حذف تاپیک و حذف کاربری هست؛مثل قدیم

چرا برداشته شد؟

لایک نکن خواهر من

می‌دونم عزیز دلم شما چی میگید ولی خب عده مثلاً نوشته بودن خب ما درس داریم می‌خوایم بریم درسامون برسی ...

شاید باور نکنید اما خیلی زیادن  به خدا فقط یه ذره ارادستاااا    و چقدر لذت داره این علاقه و عدم اراده 

توی محتوا ها فیلم ها و کارتون و انیمیشن ها نقدی دارید ؟

الان قانون حذف تاپیک مگه روزای زوج نیست؟اون تایم مشخص؟ شرایط حذف تاپیک مثل اینکه تاپیک شخصی باشه هم ...

کاربری که حذف نمیتونه بشه تعلیق میشد و همینطور حذف تاپیک به فکرش هستیم که این قابلیت رو به صورت بهینه تر بر گردونیم و دیگر چی؟

کاربری که حذف نمیتونه بشه تعلیق میشد و همینطور حذف تاپیک به فکرش هستیم که این قابلیت رو به صورت بهین ...

حذف تاپیکای من بدبخت! بخدا همون تایمی میگن فرستادم براشون پیگیری نمیکنن

واقعا خیلی بخاطر این موضوع من اینجا اذیت شدم

طرف میره تاپیکامو میخونه میاد همه چیو میکوبه تو سرم

لایک نکن خواهر من