2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر بده درمانش چیه

درمان خاصی نداره میگن به موقع بخوابی وغذای سبک بخوری 

ولی من خودم معتقدم زیاد به علم ربط نداره من از وقتی قرآن میخونم وچهار قل وایت الکرسی الان به ندرت دچارش میشم .قبلا خیلی زیاد میشدم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

وقتی میخوابیم مغز، بدنو فلج میکنه که پا نشیم راه بریم.

گاهی بدن بیدار میشه اما مغز هنوز دستور قطع فلج رو صادر نکرده. در واقع چند ثانیه هنوز فلجیم و نمیتونیم حرکت کنیم.

آب نوشیدن به اندازه کافی. نخوابیدن تو محیط خیلی گرم. دوری از استرس و حفظ آرامش در طول روز. نخوردن غذای سنگین. به پهلو خوابیدن.

درمان قطعی پیدا نشده اما اینایی که گفتم به من خیلی کمک کرده و خیلی خیلی کم دیگه برام اتفاق میفته.

و اینکه بدون دلیلش علمیه و یه نا هماهنگی سادس و خیلی زود تموم میشه. همین باعث میشه استرست کمتر بشه

مهربان باشیم   
منم تجربه سو دارم خیلی حس بدیه انگار یکی جلو نفس کشیدن تو گرفته تنگی نفس میگیرم نمیتونم چشام باز کنم ...

توی اون لحظه هوشیارین؟ توی ذهنتون چیا میگین

من خیلی میترسم اون لحظه فک میکنم دارم میمیرم و امام ها رو صدا میزنم توی ذهنم و کمک میخوام

بخت یا فلج خواب . 

ما وقتی خواب میریم یه سیستمی در بدنمون فعال میشه که دستورات مغز اجرا نمیشه مثلا اگر خواب میبینیم داریم میدویم فرمان به ماهیچه های پا داده نمیشه و بلند نمیشیم بدویم به اصطلاح ماهیچه ها فلج هستن . به محض بیداری در کسری از ثانیه این حالت برطرف میشه و همزمان با هوشیاری کنترل اعضای بدن هم بدست میاریم . 

گاه گاهی تا چند ثانیه بعد از هوشیاری هنوز کنترل اعضا بدست نیاوردیم و فلج هستیم . 

دلیل این مورد مشخص نیست ولی خستگی زیاد و تنش فکری موجب بروزش میشه . 

هیچ خطری هم نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

توی اون لحظه هوشیارین؟ توی ذهنتون چیا میگینمن خیلی میترسم اون لحظه فک میکنم دارم میمیرم و امام ها رو ...

فقط میدونم اون لحظه دوتا میشم  یکی که خوابه یکی ک دارن ب زور میبرنش وحشت میکنممممم هیچی یادم نمیاد جز مامان بابام میام جیغ بزنم نمیتونم..

منم میگم جن هس

جن نیست .

دلیل علمیش رو دوستان گفتن .

یه آقایی هم میگفت وقتی خوابیم و روح و کالبد از جسم جدا میشه 

وقتی میخوایم بیدار بشیم اون کالبد باید بیاد بشینه توی جسم اما گاهی یکم ناهماهنگی پیدا میکنن و دیر تر توی جسم میشینه اون موقع هست که این حالت پیش میاد