2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عه اره یه ماه هست عضو شدم

بذ ی مدت بگذره همه چی تو این سایت میبینی

اینجا سرزمین عجایبه

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

نه بابا این سایت نصفش مرد هست ولی پی ام نمیدن فقط نگاه میکنن

نه دیگه از نصف خیلی کمترن بعد بیچاره ها تا یچیزی میگن میپریم بهشون که اینجا چیکار دارید😂😂😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

تو واقعیت ی چی دیگه ان اینجا جدی نگیر 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

چون شما اقایون بلدنیستن که زن مثل گل هست وشماباغبان گل

بخدا ک نمیگم مردا همه گل هستن ولی خودم میدونم تک هستم چون ته همه ماجراها‌ میگم ببخشید تا قائله ختم شه

رحمت برچشم خوب

خب همین چرا ما اینجوری هسیم😂😂😂

چون اینجا سایت زنونس مردا چی میخوان واقعا،  مثلا میخوان بفهمن بی بی چکشون دختره یا پسر یا اینکه تو قرمه سبزی چی بریزن؟😂😂🤷🏻‍♀️

اینجا تا یکی واقعا یه مشکلی داره کسی نمیره تاپیکش فقط تاپیکای خاله زنکی پر بازدید میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

بخدا ک نمیگم مردا همه گل هستن ولی خودم میدونم تک هستم چون ته همه ماجراها‌ میگم ببخشید تا قائله ختم ش ...

خوب یکی باید تو زندگی مشترک آب باشه یکی اتیش راض زندگی مشترک موفق همینه 

((البته احترام حرف اولومیزنه)) 

https://daigo.ir/secret/41700181532