2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اون پسر یه تصمیم گرفته یا حس کرده که وضعیت مناسب نیست. چون شما رابطه خانوادگی طولانی باهم داشتی ...

ببخشید امکان داره از صحبت کردن من خوشش نیومده باشه 

چون من خیلی دختر آرومی هستم زیاد حرف نمیزنم 

ولی خانواده اونا خود پسره خیلی پر حرف و آتیش پاره آن 

یا امکان داره کسی از پشت سر من گفته باشه خیلی نگران اینم 

شاید مامانش از قبل کسی دیگه رو درنظر داشته براش و الان قانعش کرده بنظرم بهش فکر نکن بجای چک کردن انل ...

ببخشید امکان داره از صحبت کردن من خوشش نیومده باشه 

چون من خیلی دختر آرومی هستم زیاد حرف نمیزنم 

ولی خانواده اونا خود پسره خیلی پر حرف و آتیش پاره آن 

یا امکان داره کسی از پشت سر من گفته باشه خیلی نگران اینم

ببخشید امکان داره از صحبت کردن من خوشش نیومده باشه چون من خیلی دختر آرومی هستم زیاد حرف نمیزنم ولی خ ...

نه عزیزم اتفاقا دختر هرچی ارومتر و سربه زیر و‌سنگین تر بیشتر به دل میشینه مگه اینکه کلا آدم ساکتی باشین و خیلی کم حرف بزنین 

اگه کسی میخاست پشت سرتون حرفی زده باشه ک قبل اومدنش میزد بخصوص ک آشناس دور هستین 

من احتمال میدم مادرش مجبورش کرده و مشاوره رفتن هم بهونه بوده و پسره هم بچه ننه بوده ودهن بین وارزش فکر کردن بهش هم نداره عزیزم

نه عزیزم اتفاقا دختر هرچی ارومتر و سربه زیر و‌سنگین تر بیشتر به دل میشینه مگه اینکه کلا آدم ساکتی با ...

من اولم جواب نه دادم بعد جواب بله دادم ب خاطر تفاوت سنی بعد مادرش ام هی میگفت نه تفاوت سنی طوری نیست بعد که روز دختر آوردن یهو مادرش زنگ زد به بابام که برن مشاور به پسرمم هیچی نگین که بعد پس شم کم کم نه زنگی زد و نه پیام 

خواهرمم گف که مشاوره و اینا بازی بوده 

بچه ها به نظرتون امکان داره مامانش ی دختری را بخواد که مثل خودشون آتیش پاره باشن و پر زبون و به خاطر همین اینطوری کرده باشن مثل من نباشه چون من خیلی آرومم و زیاد خجالتی ینی تو جمع درست نمیتونم حرف بزنم و هول میشم و خراب میکنم