2777
2789

متاسفانه من قبل پریود پی ام اس شدید دارم جوری ک باید حتما دارو مصرف کنم

دیشب یادم رفت بخورم دارم گریه میکنم دلیلش رو بگم بهم میخندین

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

امیدوارم که اگه مشکلی داره زود حل بشه

مشکلش. شوهر هولشه که نون نمک خونمو خورده بهم پیشنهاد داده با وجود اینکه زنش بارداره

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من قبل پریود پی ام اس شدید دارم جوری ک باید حتما دارو مصرف کنمدیشب یادم رفت بخورم دارم گریه ...

بگو شاد شیم

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

خیلییی حالم بده خیلی🥲🥲💔چهارشنبه سالگرد فوت خواهرمه۳سال میشه(:دو تیر سالگرد بابامه(:آخرای خردادم چ ...

عزیزم تسلیت میگم 

ولی میدونم تو قوی هستی با اینکه نمیشناسمت 

عزیزترین کساتو از دست دادی میدونم حقم داری

ولی ناراحت نباش روزای خیلی قشنگی در انتظارته که شاید نتونه جبران کنه روزاتو ولی زندگیتو تغییر میده 

عزیزم تسلیت میگم ولی میدونم تو قوی هستی با اینکه نمیشناسمت عزیزترین کساتو از دست دادی میدونم حقم دار ...

از بس از دیشب تا حالا گریه کردم جونم داره در میاد🥲💔

امیدوارم منم برم پیششون دیگ طاقت ندارم بخدا ابجی

ابجی من خیلی تنهاشدم هرکی باشه بابام نباشه نمیتونم طاقت بیار ابجی من چطور س سالع بابامو ندیدم😭😭ابجی من سنی نداشتم بابام ازدست دادم من فقژ۲۰سالم بوپ

بابام حتی نوه شو ندید😭😭😭😭😭😭ایخدااا

صابرکاظمی🖤

بگو شاد شیم

هنوز ازدواج نکردم و خونه خودم نرفتم دارم گریه میکنم که اگر ازدواج کردم مامان بابام منو فراموش کردن اگر زایمان کردم مامانم پیشم نبود چکار کنم😂😂😂😂

میدونم مشکل از خودمه وگرنهعادی نیست

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

هنوز ازدواج نکردم و خونه خودم نرفتم دارم گریه میکنم که اگر ازدواج کردم مامان بابام منو فراموش کردن ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مشکلش. شوهر هولشه که نون نمک خونمو خورده بهم پیشنهاد داده با وجود اینکه زنش بارداره

میتونه طلاق بگیره این ادم از الان اینطوری میکنه وقتی بچه به دنیا اومد قراره عوض شه؟واقا دنیا پر شده از نامرد اگه شرایطش داره همین اول زندگیش طلاق بگیره 

از بس از دیشب تا حالا گریه کردم جونم داره در میاد🥲💔امیدوارم منم برم پیششون دیگ طاقت ندارم بخدا ابج ...

نههه این حرفو نزن عروسکم 

ببین تمرکزتو بزار فقط روی خودت و پیشرفت کن 

کاری کن که با خودت بگی اگه بابام بود الان بهم افتخار می‌کرد بری پیشش بگی بابا من موفق شدم