2777
2789

قضیه از اینجاست که ما خیلی وقت بود قرار بود کاپلی ویلا بگیریم بریم یکم اب و هوامون عوض شه چون یه مشکل بزرگی برامون پیش اومد بود دیگه قسمت شد الان بریم با داداشم اینا دختر خاله م چنتا از دوستا کاپلی ویلا گرفتیم..بعدیه خورده که گذشته بود شوهرم اومد صدام کرد کفت ی لحظه بیا منم رفتم گفت داداشت باز داره بی احترامی میکنه به من 

منم عصبی شدم گفتم به من چه؟ منچیکار کنم؟ چرا به من میگی؟ اگه میتونی برو به خدش بگو منو از جمع میکشی اینور اینو میگی غر میزنی مسافرتو کوفت میکنی

بعد شوهرم گغت غر نمیزنم فقط بهت میگم

یه چند دقیقه گذشت دیدم تنها نشسته اونور ویلا رفتم بهش گفتم عزیزم چرا نمیای پیش ما؟ چرا اینطوری میکنی؟ 

بعد بهم گفت وقتی هیچکس منو محل نمیده کجا بیام؟ بعد منم گفتم آه نکش ، چیشدع عزیزم؟(عزیزمم میگفتم ک ناراحتی نکنه) بعد برگشت بهم گفت من اصلا از توهینای داداشت ناراخت نمیشم برام مهم نیست من از رفتار و داد زدن تو دلم شکست خب بابا بخدا منم گناه دارم  انفد دلمو میشکونین اصلا تو هم به زن اون بی احترامی کن البته اگه برات ارزش داشتم سرم داد نمیزدی 

بغد من تو دلم گفنم مگه این حرف من دل شگستن داشت😬 

ی خورده گذشت رفته بود تو ویلا دراز کشیده بود میگفت تپش فلب دارم رفتم پیشش گفتم مهمون داره میاد بیا پیشم تنهام نزار بعد برگشت گفت مهمونا کیان؟(اولش میگفت نمیام) گفتم دوستای فلانی (شوهردخترخالم) گفت چن نفرن؟ گفتم دوتا پسر مجرد گفت وایسا منم میام مجردن خوشم نمیاد تنها بری بغد برگشت گفت فک نگن یادم رفته و دلم از دستت نشکسته ها  خیلیم شکسته ولی دلم نمیخاد بدسفری کنم شاید اگه تهران بودیم دوسه روزی باهات حرف نمزدم الانم بریم تهران باهات قهر میکنم چون بدجوری بخاطر داداشت دلمو شکوندی (انکار بچس😕😐) 

گذشت یه نیم ساهت اینا اومد بود تو جمع یکی از دوستای شوهر دخترخالم ی سوال پرسید منم جوابشو دادم خیلی رسمی بودیما ولی بهش برخورد ک چرا حرف زدی تو از قصد خاستی حرص منو دراری منو حرص بدی

اصلا بد دل نیست نمیدونم چرا اینطوذی میکرد!

بعد اونم ک اومدیم تهران همش اینو میگفت خودخوری میکرد هی میگف ت اون روز خاستی منو حرص بدی

از اون طرفم صابخونه کرایه میخاست نداشت ک بده ی عالمه خرص خورد اونطوری شد

هنوزم حس میکنم سرسنگینه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

آخی گناه داره دلم سوخت براش یکم محبت کن مردا دلشون کوچیکه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

تا قبل از دوستای شوهر خاله

حق با شوهرت

اگه جاتون برعکس بود تاپیک میزدی آی شوهرم ناراحتی من به هیچ جاش نیست 

کمترین کاری و میتونستی بکنی این بود که بگی درکت میکنم و از دلخوریش کم کنی نه اینکه جو باغ و آدما بگیرت ولش کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی گناه داره دلم سوخت براش یکم محبت کن مردا دلشون کوچیکه

اخه چرا میاد به من میگه؟

همیشه میگه داداشت خیلی دلمو میشکنه امیدوازم تقاصشو پس بده🫣

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

من خودم اجازه نمیدم تو حضور یا نبود شوهرم بهش بی احترامی کنن. 

تو هم کارت اشتباه بود. باید به داداشت تذکر میدادی که شوهرت خط قرمزته. باید میگفتی حرفتو نشنیده میگیرم. و منو شوهرم مجبور نیستیم بی احترامی هاتو تحمل کنیم. 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

اخه چرا میاد به من میگه؟همیشه میگه داداشت خیلی دلمو میشکنه امیدوازم تقاصشو پس بده🫣

باهات درد و دل کرده 

معلومه یکم احساساتیه دوس داره نازشو بکشی

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

تا قبل از دوستای شوهر خالهحق با شوهرتاگه جاتون برعکس بود تاپیک میزدی آی شوهرم ناراحتی من به هیچ جاش ...

اتفاقا برگشت بم گفت

گفت اگه این قضیه برا تو پیش میومد خاهرمن با تو این رفتارو میکرد عین پروانه دورت میگشتم ببینه

ن اینکه سرت داد بزنم

اتفاقا برگشت بم گفتگفت اگه این قضیه برا تو پیش میومد خاهرمن با تو این رفتارو میکرد عین پروانه دورت م ...

افرین با همین فرمون ادامه بده ببین کی جاتون عوض میشه و محل بهت نمیده

باهات درد و دل کرده معلومه یکم احساساتیه دوس داره نازشو بکشی

خیلی خیلی احساساتیه همش عین بجه ها دوس داره قربون صدقش برمم و توجه کنم بهش

اخه چرا میاد به من میگه؟همیشه میگه داداشت خیلی دلمو میشکنه امیدوازم تقاصشو پس بده🫣

خب به کی بره بگه!؟ 

داداش تو هست دیگه. 

اون خانوادش بهت بی احترامی کنن تو نمیای به شوهرت بگی؟ 

اون به تو پناه میاره تو هم پسش میزنی. دلشو میشکنی ازت زده میشه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم