2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام قبل ازدواج اگه میدونستم اخلاق اینقد تو زندگی مهمه زن یه آدم بدبخت و گدا میشدم ک حوش اخ ...

باز خوبه پول داره شوهر من نه اخلاق نه پول نه قیافه ..

موقف ازدواج خانوادم میگفتن پسر خوبیه مهم سالمی هست ...منم خر شدم ...

منم متاسفانه پسر نوجوون دارم ۱۵سالش

شوهرمنم همین طور بووود یکی گفت ده تا ازمن شنید بخصوص که حرف هام همه تایید شده بود و الکی روهوا نمیپروندم الان خیلی خوبه

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

تنها راهش ک من یافتم اینه وقتی سر چیزای الکی  عصبانی بشه چنان سلیطه بازی دربیاری ک بفهمه  اندازه  خط قرنزشو 

و  متوجه بشه ک اگر زر اضافی بزنه چقدر براش بد میشه  مثلا وسیله بشکنه   همون وسیله رو ده برابر گرونترشو  بزنی بشکنی یل خودشو ب باد کتک بگیری اگر زدت   بری پزشکی قانونی چوب تو استینش کنی .بخدا قسم مرد بد اخلاق   بخدا قسم میخورم   درست نمیشه فقط باید یه جوری  بترسونیش  ک بفهنه اندازه سگ بازیاشو   

من شوهرم سر هر جیزی منو سرکوب نیکرد  و ازارم میداد   و البته هنوزم میده  ولی دیگه مثل قبل  له لهم نمیکنه  میدونه وحشیم کنه   زندگیشو میفرستم رو هوا و خودمم میرم دنبال قانون و قهر و تهش براش بد میشه   

چرا جدا نمیشین

والله خیلی دوست دارم جداشم  ولی خب بنا به دلایلی نمیشه پدرمادرم پشتم نیستن،خونه وپس انداز ندارم بچه دارم،بعد چندین سال من بدبختی زجر کشیدم الان یکم وضعش خوب شده الانم من برم یکی دیگه بیاد اونایی که من جمع کردم خرج کنه استفاده کنه؟ولی خب از طرفی ازشوهرمم دل خوشی ندارم

والله خیلی دوست دارم جداشم ولی خب بنا به دلایلی نمیشه پدرمادرم پشتم نیستن،خونه وپس انداز ندارم بچه ...

مهرتو بذار اجرا توقیف اموال بزن مستقل شو

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
تنها راهش ک من یافتم اینه وقتی سر چیزای الکی عصبانی بشه چنان سلیطه بازی دربیاری ک بفهمه اندازه خط ...

آره الان چند وقتیه خودم زدم به سلیطگی یکم بهتر شده اوضاع

شوهرمنم همین طور بووود یکی گفت ده تا ازمن شنید بخصوص که حرف هام همه تایید شده بود و الکی روهوا نمیپر ...

اینم فکرخوبیه الان تاحدودی جوابش میدم ولی درکل خدا لعنتش کنه

منم مثل توام قبل ازدواج اگه میدونستم اخلاق اینقد تو زندگی مهمه زن یه آدم بدبخت و گدا میشدم ک حوش اخ ...

من شوهرم خیلی اخلاقش خوبه ولی پولدار نیست و یکی هم اینکه ظاهرش خوب نیست مثلا کچله 

با خودم میگم کاش مثل بقیه شوهرا اینم یکم خوشتیپ بود همیشه رابطمون سرده بخاطر ظاهرش 

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺