نمیتونم شکمم خیلی بزرگ شده و فیبروما تا زیر سی.نه هام رشد کردن دکتر گفت سه تاش جای بدی قرار گرفتن تا ...
بخدا منم شکمم نفخ داره اینا همش از سردی رحم هستش ببین این پیج برگ بهشت رو من دیدم بنظرم پیج خوبی اومد چون ی خانومه توی نی نی سایت اولش دقیقا شک داشت بهش بعد با مداومت مصرف داروهاش فیبروم هاش از بین رفته بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط با طب سنتی ریشه کن میشه چون طب نوین نمیتونه درمان کنم حتی اگر عمل بشی ولی رحمت سرد باشه باز هم میاد سراغت اتفاقا ما درمان های زیادی داشتیم با طب سنتی۰۹۱۳۶۹۰۶۴۳۸ جهت مشاوره
حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی
عزیزم من الان بالای ۶۰ سانت غده تو رحمم هست مثل یک زن باردار هستم ولی دکتر گفت بزرگارو فقط میتونم بر ...
چرا تا الان درمان نکردی ببین اونا مثل سلول میمون یعنی شما برشم داری دوباره رگ هاش شروع به رشد میکنن شما باید اصولی درمان کنی بازم خودت میدونی عزیزم من یکم دیگه میخام راجع پیج دوباره تحقیق کنم