2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 28 پست
اصلا‌بچه باعث سردی روابط میشه 😖 دوتا بچه که دیگه هیچییی...زن وقت سر خاروندن هم نداره...دیگه نمیتونی ...

پس بنظرت مشکلی نداره گلم خودمم‌میگم شاید اگه ما دوتایی باهم‌میرفتیم تو رخت خواب و قبل خواب یکم عشق بازی داشتیم رابطه بینمون شکل میگرفت اون بنده خدا ساعت ۱۱ تازه میاد خونه تا بچه ها بخوابن ایشون خوابش برده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس بنظرت مشکلی نداره گلم خودمم‌میگم شاید اگه ما دوتایی باهم‌میرفتیم تو رخت خواب و قبل خواب یکم عشق ب ...

اره بابا حق دارین ما که بچه نداریم شوهرم ۱۰ شب میاد خونه از خستگی نیم ساعت بعد خوابش میبره منم بیکارم فیلم میبینم😂 شما باز مشغول بچه ها هستین😁

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
خب اگه داشت تا الان میفهمید دیگه

خب اگه هم شوهرشون مشکلی داشته باشه بنده خدا ازکحا میخواد بفهمه وقتی میگه کلا رابطه روگذاشته کنار

خب حتما اونم مشکل نعوظ داره خحالت میکشه خانمش بفهمه الکی بهونه میاره

خب اگه هم شوهرشون مشکلی داشته باشه بنده خدا ازکحا میخواد بفهمه وقتی میگه کلا رابطه روگذاشته کنار ...

یعنی تازه این مشکلو پیدا کرده چون‌میگه مدتیه ک کلا گذاشته کنار قبلا بازم ب میزان‌کم بوده

یعنی تازه این مشکلو پیدا کرده چون‌میگه مدتیه ک کلا گذاشته کنار قبلا بازم ب میزان‌کم بوده

نمیدونم چون شبیه مشکله منه میگم

چون ماهم اوایل رابطه کم بود ویکدفعه اینجور شد میگم

حالا اینا رو بیخیال استارتر کجا رفت؟

ازهرجهت به شوهرم مطمئنم.مرده مقید وپایبندبه خانوادس.مشکلی هم نداره.فقط از اول سردمزاج بود الان که هیچ....

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم شاید شوهرتون یه مشکلی داره میخواد شما نفهمی اینو میگه مثلا شوهر من تو ماه یبار رابطه بود الا ...

ببخشید مشکل همسرتون چیه؟ میشه توضیح بدین؟ فک کنم شوهر منم مشکل همسر شمارو داره