2777
2789
عنوان

شام چی درست میکنین خانما یا چی خوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 54 پست
خوشبخال خونه هایی که زن توشهنه مادر دارم نه خواهرخودم غذا درست میکنم ولی اون گرما و خوشمزگی دستپخت م ...

گل گفتی داداش

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قورمه سبزی ناهار و شامی کباب هم درست کردم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بعد ده سال زندگی واسه اولین بار کوکو سیب زمینی درست کردم خوب شد😁

جایزه بهترین تلاش و کوشش تعلق میگیره به شما🙄😂

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

بعد ده سال زندگی واسه اولین بار کوکو سیب زمینی درست کردم خوب شد😁

دستا آورد ده ساله شما کوکو سیب زمینیه 

بقول دخترم میگه مامان که 7سالم میشه میخوام همرو بزنم دست آوردم هفت سالمه

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
ای جاااان عشق من البته روی پلو 😋

جات خالیییی 🤗😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خشمزه میشه؟ چون گوشت پخش نمیشه لای بزنج

عالی میشه،آبکشی درست میکنیم گوشتش رو هم می ذاریم کامل بپزه یه جورایی یه مایع مثل خورشت درست می کنیم لا به لای برنج آبکش می ذاریم

گوشتش رو با پیاز و ادویه و رب تفت میدیم بعد لوبیا اضافه می کنیم یه کم آب هم میریزیم داخلش و زعفرون رو هم اضافه می کنیم می ذاریم بپزه حالت دمی لای برنج که نمیدیم

وقتی این مخلوط قشنگ پخت لا به لای برنج آبکشی می ریزیم و دم می کنیم

عالیه حتما امتحان کن

عالی میشه،آبکشی درست میکنیم گوشتش رو هم می ذاریم کامل بپزه یه جورایی یه مایع مثل خورشت درست می کنیم ...

👌👌👌✅️✅️✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".