2789
بله، البته بستگی به آدمش و نوع خیانتی که دیدم هم داره و شرایط زندگی اما اگه همه چی برام فراهم باشه ق ...

ینی چ نوع خیانتی؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

درست میگین،مهریه اینا نمیتونین بگیرین؟ بتونین مستقل زندگی کنین یا اگه توافق کنین طلاق عاطفی بگیرین و ...

طلاق عاطفی توافقی چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چ نوع خیانتی؟

رابطه داشتن و حضوری بودنش رو اصلا نمیتونم کنار بیام باهاش

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بله، البته بستگی به آدمش و نوع خیانتی که دیدم هم داره و شرایط زندگی اما اگه همه چی برام فراهم باشه ق ...

ببخشید من مدام سوال میپرسم

ببخشید من مدام سوال میپرسم

اختیار داری گلم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

طلاق عاطفی توافقی چیه؟

یعنی زن و شوهر بودنتون کامل از بین میره از جمله رابطه و احساسات و..  اما باهم زندگی میکنید مثل دو دوست 

یعنی زن و شوهر بودنتون کامل از بین میره از جمله رابطه و احساسات و.. اما باهم زندگی میکنید مثل دو دو ...

آهان فکر کردم دادگاه هم ازاین قانونا گذاشته

من ب امید اینکه درست بشه باهاش موندم

چون خودم بساطشو براش چیدم داستانش مفصله

آهان فکر کردم دادگاه هم ازاین قانونا گذاشتهمن ب امید اینکه درست بشه باهاش موندمچون خودم بساطشو براش ...

خواستین امتحانش کنید حتما... اگه فکر میکنید ادمیه که درست میشه میتونید یه فرصت دیگه بهش بدین

خواستین امتحانش کنید حتما... اگه فکر میکنید ادمیه که درست میشه میتونید یه فرصت دیگه بهش بدین

واقعا نمیدونم میشه یا نه

میدونی چند بار مچشو گرفتم چند بار گفته تموم شده

اما بار اخری فرق میکرد خودش اومد با جزئیات بیشتری برام گفت خصوصا اوایلش خیلی پشیمون بود حتی برام‌طلا خرید ولی بازم میترسم چند ماهه دارم با ترس و لرز زندگی میکنم مدام با چیزای مختلف خودمو سرگرم میکنم ولی بازم ترسش رهام نمیکنه

واقعا نمیدونم میشه یا نهمیدونی چند بار مچشو گرفتم چند بار گفته تموم شدهاما بار اخری فرق میکرد خودش ا ...

میتونید مشاور برید بنظرم مشکلتون بیشتر حل میشع 

اگه دوسش داری فقط و فقط یه فرصت دیگه بده

همزمان هم به این فکر کن که اگه بخوای جدا بشی چه چیزایی نیاز داری 

میتونید مشاور برید بنظرم مشکلتون بیشتر حل میشع اگه دوسش داری فقط و فقط یه فرصت دیگه بدههمزمان هم به ...

مشاوره رفتم ولی ب این نتیجه رسیدم ک واقعا مشکل اساسی از من نیس تا وقتی طرفت رابطشو تموم نکنه توهی برو پیش مشاور چ فایده داره

مشاوره رفتم ولی ب این نتیجه رسیدم ک واقعا مشکل اساسی از من نیس تا وقتی طرفت رابطشو تموم نکنه توهی بر ...

شوهرتم ببر

نمیاد

حرف بزن باهاش اگه راضی شد ببر حتما