2777
2789
عنوان

منصفانه بیان بگید چقدر مایه گذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
نمیدونی چی دوس داری

قبلا عشق پزشکی بودم 

ولی با شرایط الان و اشباعش و وضعیت کنکور و..  و اینکه دوران تحصیلش خیلی طولانیه منصرف شدم

دنبال یه رشته معمولی با درآمد میگردم نمیخوام چیز شاخ و خفنی توی ذهنم بزارم 

نمیدونم چیو انتخاب کنم 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا عشق پزشکی بودم ولی با شرایط الان و اشباعش و وضعیت کنکور و.. و اینکه دوران تحصیلش خیلی طولانیه ...

مهندسی کامپیوتر چطوره یا دارو و فیزیو هم خوبه بستگی به علاقت داره یا تو کدوم درس خوبی 

مهندسی کامپیوتر چطوره یا دارو و فیزیو هم خوبه بستگی به علاقت داره یا تو کدوم درس خوبی

پدرم مهندسی کامپیوتر اخرش دبیر شد کار زیاد نیست براشون تو شهر ما

نمره های یازدهمم ۱۷به پایین ندارن اونجوری که تخمین زدم

ازمایشگاه و پرستاری و اتاق عمل و فیزیو و رادیو اینا دوسدارم درکل😂خون و خون ریزیو بیشتر دوست دارم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پدرم مهندسی کامپیوتر اخرش دبیر شد کار زیاد نیست براشون تو شهر مانمره های یازدهمم ۱۷به پایین ندارن او ...

پس باید به پزشکی و دندون فک کنی اما خوب پدرت و با الان مقایسه نکن من با خیلی از دوستان ارتباطم کامپوتر و مکانیک بودن اپلا کردن و در امدای عالی 

پس باید به پزشکی و دندون فک کنی اما خوب پدرت و با الان مقایسه نکن من با خیلی از دوستان ارتباطم کامپو ...

میترسم توی ذهنم پزشکی و دندون جا بدم و بقیه هم اینجور فکر کنن و یهو نیارم رتبه شو و همه از اون دید (دیدی قبول نشدی) بهم نگاه کنن و مخصوصا خودم 

خوب حالا نشدی نشدی مگه چیه

میدونی ینفرو میگفتن ماما میشه نیاورد و خب هی حرفش هست اصلا اون آدم حس بدی میگیره و خب من خوشم نمیاد پدر و مادرم اذیت شن بعدا

ببین نمیخواد بگی بگو اصلا رشتم ریاضی به خودتم اعتماد داشته باش

خبر دارن که تجربی حتی معدل هم میپرسن🤦🏻‍♀️نهایت تلاش خودمو میکنم تاجایی که بشه

میتونم بهتون درخواست بدم اگه سوالی داشتم بپرسم ازتون؟