2777
2789
عنوان

واییی بیاید بگم چیشدد دارم میلرزم بخداا🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 41 پست
ممنونم عزیزماتفاقا اون ۴ ماه پیش اومد کلی التماسم کرد ک ببخشمش ولی بخاطر ارزش خودم گفتم نمیخامت. با ...

پس هنوز دوستش داری که اینجوری به هم ریختی!!!

شاید اشتباه کرده و ارزیابی شما غلط بوده یعنی آدم بدی نیست ولی نادونی کرده!!!

ببین من معتقدم همه آدم ها مستحق یه شانس دوباره هستن!!!

اگر دوسش داری با لج و لج بازی با خودت کار رو خراب نکن !!! صد سال هم بگذره اگر دوستش داری فراموشش نمیکنی هر وقت هم ببینیش به هم میریزی

پس با خودت رو راست باش !!!! ببین واقعا حماقت کرده یا نه واقعا آدم بدیه!!

پس هنوز دوستش داری که اینجوری به هم ریختی!!!شاید اشتباه کرده و ارزیابی شما غلط بوده یعنی آدم بدی نیس ...

۳ ساله باهمیم

ولی باورت میشه فقط ی هفته باهاش موندم؟

چون همش از دختری ک عاشقش بوده حرف میزد باهام

کارای اشتباهش این بود ک قبل من عاشق کسی دیگه بوده. بعد منو ول کرد رفت با اون. اونم میومد عکس دستاشونو میفرستاد برا اینکه منو زجر بده. البته این قضیه مال ۳ سال پیشه .یه کار خیلی بدم داره اینه ک دنبال خوشگلی دختراس! مثلا همش دلش میخاد ببینه کی خوشگله؟ کی خوبه؟ با دخترای فامیل حرف میزنه...

الانم ۲ ساله مدام پیام میده ک فقط ببخشمش. گفت میدونم اشتباه کردم ولی منو ببخش منم بخاطر ارزش خودم نخاستمش. بخاطر اینه ک غرورم له نشه نخاستمش. ولی قبلا خیلییی دوسش داشتم ب شدت. الان میشه گفت فقط ۵۰ درصد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ساله باهمیمولی باورت میشه فقط ی هفته باهاش موندم؟چون همش از دختری ک عاشقش بوده حرف میزد باهامکارای ...

اوکی پس این آدم مشکل اساسی داره !!!

آدمی که همزمان بخواد با چند تا دختر باشه مشکل داره!!!

مرد زندگی ازش درنمیاد!! تو هم برو پی زندگیت این پسر ارزشش رو نداره!!

پس دلیل نگفتن مامانتو خودت الان گفتی چون آدم درستی نیست و مامانت نگرانه فکرت مشغولش بشه و ایندتو تبا ...

مامانمم میدونه ادم درستی نیس من بهش گفتم

ولی میترسم حسرت بشه برام🥲

ممنونم عزیزمدوازدهمم

ان شاالله سال دیگه میری دانشگاه یه دنیای جدید واست باز میشه!!! سال اخردبیرستان با سال اول دانشگاه خیلی متفاوته!!!

دنیای جدیدی رو تجربه میکنی با ادمهای جدید!!! این آدم هم واست کم رنگ میشه❤️❤️❤️ 

2790
2778
2791
2779
2792