2821
2789
عنوان

تولد➕عکس✨🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 57 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم من مرسییییی🫠😘♥️

🫂💜

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

اره عزیزم اسمش فرناز هست🥲

داداش مجرد نداری🥲😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

عه اول اسم منم F هس🤭

ای واا چه تفاهمی داریننن نکنه فرنازی😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

عااالین همه چی❤️کیکو خودت درست کردی؟

قربونت برم اره🤍🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ممنونم خوشگلمممم تو چطورییی چه خبراا✨🤍

خوبم گلم نینیت چطوره 🫀😍

داداش مجرد نداری🥲😂

نه یه دونه داشتم رفتت😂🤧

خوبم گلم نینیت چطوره 🫀😍

خداراشکررر

سلام میرسونه به خاله جونش🥲😂

عمرمون کفاف داد و خواهرشوهر ماه و پنجه طلا دیدیم که حتی زنداداشش به هنرش حسودی نکرد الهی شکر

ای جاننن😂✨

قربونت برم عزیزدلی:)

نه یه دونه داشتم رفتت😂🤧

عکس زن داداشت نمیزاری🥲😂

2823
2791
2779
2792