2777
2789
عنوان

رلم گفت برو

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 101 پست
گوشیمو خاموش کنم خوبه یا چ حرفی بزنم خدافظی کنم

هیچ حرفی نه نیازه گوشیتو خاموش کنی نه کاری کنی

بیخیال شو برو پی زندگی خودت 

دنبال جلب توجه اونی هنوز که چجوری باهاش کات کنی بفهمه 

فک کن وجور نداره و به زندگی ات ادامه بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا گوشیتو خاموش کنی؟ بلاک کن

اینطوری نمیتونم هی چک میکنیم ده بار کات کردیم برگشتیم تویسال  گوشیمم خاموش کنم  هی روشن میکنم ببینم پیام داده یانع اصلا دیونه شدم  

اینطوری نمیتونم هی چک میکنیم ده بار کات کردیم برگشتیم تویسال گوشیمم خاموش کنم هی روشن میکنم ببینم ...

😂😐

نکنه دایبه منه؟ 

که صبح عاشقه شب فارق

اگه اینطوریه خاموش کن واقعا که تموم شه بره خلاص شی از دست این مودی

شما اصلا علم اینو نداری جامعه کلی رو بخوایی بسنجی پس خودتو با این حرفا گول نزن

باشه شما هم احتمالا از دسته حسودایی که امکان ازدواج با عشق رو نداری و باید سنتی ببرنت و خودتو گول میزنی که حرف من اشتباهه در صورتی که یکم عمیق تر نگاه کنی متوجه میشی الان 90 درصد ازدواجا مخصوصا از سال 95 به بعد با دوستیه مخصوصا ازدواجایی که بعد 27 و 28 سالگی رخ میده

برای دخترای کم سن زیر 24 بله هنوزم خیلی جاها ازدواج سنتی هست

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

باشه شما هم احتمالا از دسته حسودایی که امکان ازدواج با عشق رو نداری و باید سنتی ببرنت و خودتو گول می ...

عزیزم من دو تا بچه دارم نیازی ندارم دنبال ازدواج باشم توان خیلی بچه تر از اونی هستی شعورت برسه به یه سری مسائل 

بزرگ میشی درست میشه

عزیزم با اینجوری آدمی اصلا نباید حرف زد چه برسه بخوایی مغرور برخورد کنی !!!!!چرا باید با یه ادم سمی ...

حرفت کاملا منطقی و درسته ولی اینارو گفتم ک اگر ی وقت خواست ادامه بده لاقل از همون اول طرف با نشون دادن دره باغ سبز دلبری نکنه و ایشون خودشو نبازه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

این جامعه ی کلی که داری میگی قشر مذهبی داره آتئیست داره زرتشتی داره ارمنی داره ........ پس نمیشه گفت ...

خب دیگه منم گفتم 90 درصد ازدواجا الان مدرنه 

اون ده درصد هم مربوط به قشر مذهبی خاصی هست 

حالا درکل چه سنتی چه مدرن ایشالله دخترا تو انتخابشون زرنگ باشن و ازدواجشون خوب رقم بخوره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خب دیگه منم گفتم 90 درصد ازدواجا الان مدرنه اون ده درصد هم مربوط به قشر مذهبی خاصی هست حالا درکل چه ...

شما نگران بقیه نباش

اینجا اکثر ازدواج ها همش سنتی هست خیلی هم عالی ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره

😂😐نکنه دایبه منه؟ که صبح عاشقه شب فارقاگه اینطوریه خاموش کن واقعا که تموم شه بره خلاص شی از دست ای ...

اسمش چیه   اره همینکارمیکنم خستم شدم  تاحالا ی هفتع نشده دورباشیم کاتمون چند روز بوده  باورش نمیشه من برم فکرمیکنع هیچ وقت ولش نمیکنم  بخاطر همین اذیتم میکنه تازع فحشم میده 

اسمش چیه اره همینکارمیکنم خستم شدم تاحالا ی هفتع نشده دورباشیم کاتمون چند روز بوده باورش نمیشه م ...

خوب چون نمیری!!!!

این حجم  وابستگی تو به اون از پشت نی نی سایت معلومه چه برسه پسره صد در صد سوارت میشه 

قول ازدواج دادهمین روزابیاد خاستگاری  صبرکردم ببینم چی میشه دیدم نه کاری نمیکنهه  دیروز میگفت خاستگاری الان میگ رابطه بدرد هیچی نمیخوره  نمیدونم چطوری باید جذب کنی پسر من خودمم همیشه کم حرفم هستم