2777
2789
عنوان

رلم گفت برو

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 101 پست
احتمال ۹۰درصد گذروندن وقت،البته پیشنهاد ندادنش ممکنه بخاطره برخورده تو باشه و اینکه خودشو هنوز در او ...

پیج اموزشی ۴۰۰ کایی داره،همکار و هم رشته ایم

چندبار زیر پستاش کامنت و سوال نوشتم بیو منو خوند دید همکاریم فالوم کرو

یکی دو سال ازم کوچیکتره ولی خب خودش ارتباط رو ادامه داد

چندبار اصرار کرد تا تماس گرفتم، توی تماس خیلی جانب احتیاط رو رعایت میکرد، چیزی خاصی نگفت

😘Thanks GOD 
معمولا بی محلی جوابه اما اگه جواب نداد بدون هرکار کنی فقط داری الکی دست و پا میزنی

اوکی ، درسته

ببین من یه عادت بدی دارم هر روز یا یه روز درمیون استوری میزارم

این همیشه بودنه بی تاثیر نیست؟؟

😘Thanks GOD 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هر روز یا یه روز درمیان میزارمچون کارم با سیستمه همیشه انلاینم و داخل اینستا میچرخم استوریم میزا ...

میتونه چک کنه ببینه آنلاینی؟ 

زیاد آن بودنت خوب نیست اگه بتونه ببینه

پیج اموزشی ۴۰۰ کایی داره،همکار و هم رشته ایمچندبار زیر پستاش کامنت و سوال نوشتم بیو منو خوند دید همک ...

ی سوال بپرسم اگه نخواستی کافیه ج ندی،ببین چی باعث شده ک فک کنی طرف ب قصده ر+ل یا دوستی باهات سره صحبتو باز کرده؟؟اصلا شاید مسئله این نباشه،،،بنظرم یکی دوبار باهاش ی کم سرد برخورد کن(البته با احتیاط ک فک نکنه بی محلی بهش میکنی)در حدی ک کنجکاو بشه و علتشو ازت بپرسه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

ی سوال بپرسم اگه نخواستی کافیه ج ندی،ببین چی باعث شده ک فک کنی طرف ب قصده ر+ل یا دوستی باهات سره صحب ...

خودش ریلز دوس پسر دوس دختر فرستاد

ازم پرسید رل داری؟ چرا نداری؟

خودش در این مورد صحبت میکرد

😘Thanks GOD 
وقتتون و عشقتو برا دوست پسر نزار روحت ات از بین میره از دست این پسراگوش کن به حرفمدنبال همسر خوب باش ...

اول باید دوست پسر داشته باشه که بعدش بشه همسرش دیگه

الان از هر 10 ازدواج 9 تاش قبلا باهم دوست بودن ازدواج سنتی دیگه تقریبا منقرض شده منتها باید بدونی با کی دوست میشی و هدف پسر چیه و تو چه چهارچوبی رابطه رو جلو میبره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ی سوال بپرسم اگه نخواستی کافیه ج ندی،ببین چی باعث شده ک فک کنی طرف ب قصده ر+ل یا دوستی باهات سره صحب ...

یبار چند روز هایدش کردم اومد گفت چرا کردی

کلی عذر خواهی کرد تا درش اوردم

یبارم الکی قهر کردم کلی پوزش خاست و منت کشی کرد

خودش دوست داره حرف بزنیم ولی پیشنهاد نمیده فقط گه گاه پیداش میشه

😘Thanks GOD 
خودش ریلز دوس پسر دوس دختر فرستادازم پرسید رل داری؟ چرا نداری؟خودش در این مورد صحبت میکرد

خب پس داره محک ت میزنه،خیلی آدمه زرنگ و حواس جمعیه پس!مردها اصولا همون اول خواسته شونو بیان نمیکنن ی مدت ممکنه بگذره تا ب خودش اجازه دادن پیشنهادو بده

اول باید دوست پسر داشته باشه که بعدش بشه همسرش دیگهالان از هر 10 ازدواج 9 تاش قبلا باهم دوست بودن از ...

شما تو اداره آمار ازدواج و طلاقی ؟

چرا اعداد میگی وقتی هیچ سند و مدرک دقیقی نداری!!!!!

لطفا الکی از خودتون فکت علمی در نیارید 

یبار چند روز هایدش کردم اومد گفت چرا کردیکلی عذر خواهی کرد تا درش اوردمیبارم الکی قهر کردم کلی پوزش ...

اینکه گاهی پیداش میشه همون ک گفتمه،داره محک ت میزنه و گیر کرده بین مشغله روزانه و تو