2777
2789
عنوان

❌کارزار نصب دوربین در تاکسی ها❌

| مشاهده متن کامل بحث + 27644 بازدید | 463 پست
خجالت بکش تو خودت زن نیستی؟  جوگیر چیه برای خانوادت هم این اتفاق بیوفته همینو میگی‌؟

اولا شعور داشت باش درست صحبت کن؛خیلی از این کارزارای ناموفق بوده و هست ب کجا رسیده؟؟اینهمه جرم جنایت ک داره اتفاق افتاده فقط این جنبه عمومی داره و واقعا قلب همه ما ب درد آورده.اینو رسانه ای کردن ک؛ فک میکنیم فقط همین مشکل هست ک کارزار نصب دوربین راه انداختن.باید مشکل رو اساسی حل بکنن نیروی انتظامی حمل نقل شهری شهرداری وغیره مسئولن ما باید یقه اونارو بگیریم #امنیت#‍ دولت 

واقعا مردم جالبی داریم کلا عادت داریم برای هر موضوعی دلیل بیاریم نصب دوربین برای امنیت خودمون چیز بد ...

بله تو ایران چیز بدی هست ! چون امنیت درستی نداره اون عکس فیلم ها میخواد بره دست کی میدونی باید چندین اپراتور باشه ؟ تو ایران اگر روسری حجاب نداشته باشیم بیشتر برای کشف حجاب میاد نه امنیت ما ! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیین دختر خالم میگفت این معتادا اتفاقا برای زناشون نون اورن زناشون معتادشون میکننن میفرستتشون دزدی خ ...

زنه از دست مرده فرار کرده یکی از شهرای لرستان 

چی میگی شما

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

بله تو ایران چیز بدی هست ! چون امنیت درستی نداره اون عکس فیلم ها میخواد بره دست کی میدونی باید چندین ...

خانم عزیز شما همین الان سوار مترو هم بشی تمام دوربینا دارن از فیلم و عکس میگیرن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همینو می گم.پلیس گفته سابقه دار بوده.چرا تواسنپ بوده

میتونن با اسم یکی دیگه ثبت نام کنن متاسفانه اما حتی اینم دوستم که میگم اصلا قضیه مالی بود و چندین نفر دیدم که نتونستم ثبت نام کنن 😐ولی این چجوری ثبت نام کرده خداداند

یه دوره اسنپ سوء پیشینه نمیگرفت همینجوری استخدام میکرد شاید برای همون دوره ست،که داشت گنداشون بالا م ...

ماشین به اسم داداششه شاید دادشش سوءپیشنیه نداشته

مجوز اسنپ گرفته

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

ماشین به اسم داداششه شاید دادشش سوءپیشنیه نداشتهمجوز اسنپ گرفته

نه به اسم خوده طرف بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا حرف من اینه الان که همه تب تند دارن چند روز دیگه آرومه اروم میشن کلا یادشون میره پیگیر بشن که ...

دخترای سرزمین ما حقشونه که ازشون قدیسه بسازن با این اوضاع همچنان مبارزه میکنن برای خودشون آزادیشون برای اینکه قوی باشن

🤦🏻‍♀️وایی شما داری مترو با اسنپ یکی می‌کنی ؟ تو اسنپ تمام اعطلاعات شما هست تو مترو آیا اسم فامیلی شما کد ملی یا شماره شما هست ؟ اگر یک کشور آزاد بود حرفتو قبول داشتم اما حرفتو قبول ندارم چون کشور آزاد ندارم

اسنپ نمیدونم ولی آژانس بخوای دفترچه بگیری باید عدم اعتیاد عدم سو سابقه داشته باشیحتی اماکن هم میفرست ...

اسنپ و تپسی هم همینن 

اصلا چند سال پیش داستان شد مجبورشون کردن که حتما سو پیشینه و اینا بگیرن و صلاحیت رانندگانشون از طریق دستگاهای نظامی تایید بشه 

الان بری نگاه کنی یکی از شعارهاشون همینه 

پس اگه تو تایید صلاحیت این ادم هم مشکلی بوده بازم گردن اسنپ نیست و باید از نیروی انتظامی شاکی باشیم که کیلویی تاییدیه  فرستاده

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

عزیزم لباس پلیس همه دنیا دوربین داره جز ایران اونوقت شما میگید تاکسی دوربین بزاره؟

بعد هم این همه مسافر بر شخصی موتور مسافرکش اینا چی اینا هم دوربین دارن؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ