2777
2789
نترس مراقبت کن حالا اینم محض اطلاع که یه زمانی جایی گیر افتادین و نتونستین زنگ بزنید شماره ۱۱۰۱۱۰تما ...

متوجه نشدم با 110 تماس بگیریم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قتل و تج همیشه بوده فقط ما نمیدونستیم رسانه ای نشده

ولی دهن به دهن شنیدیم

کاریشم نمیشه کرد فقط باید خودتو بسپری به خدا

اینو گفتی

یاد داعش افتادم بچه بودم تو اخبار نگاه میکردم میترسیدم 

...

متوجه نشدم با 110 تماس بگیریم

نه ۱۱۰۱۱۰ 

دوتا صدوده پشت هم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

سلام بچه ها میگن دعا کردن برای دیگران خیلی زود میگیره امروز یه کار دادگاهی دارم میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات برم بفرستی🥲💚

اگه فرستادی لایکم کن منم برای براورده شدن حاجتت صلوات بفرستم

من ساعت های پر تردد بیرون میرم و اگر تنها باشم با کسی که هم مسیرمه راه میرم که فکر کنن با اون فرد همراهم

قبل از این داستان زیاد اعتماد نداشتم اگر کسی میگرفت چکش میکردم زنگ میزدم احوالشو میپرسیدم تاکسی هم معمولا به کسی زنگ میزنم تا پایان مسیر حرف میزنم

نه ۱۱۰۱۱۰ دوتا صدوده پشت هم

اها چ جالب تو اون مپقعیت نتونی حرفم بزنی میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

تنهای تنها؟!هرگز اینکارو قبول نکن

اره تا نه شب

دیگ نمیشه یه هفتس دارم میرم 

جای شلوغ شهره ولی بازم میترسم...

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

‌کیفمون اندازه چسه کجا بزاریم 🥲😂

شوکر

اسپری فلفل

چاقو 

یکی از معلما هم میگفت همیشه پست صندلی راننده بشینید اگه دیدید راننده داره خطا میره با بند کیفتون خفش کنید😂 البته تهدید کفایت  

...