2777
2789
عنوان

پسری ک بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 104 پست
راستش دلم برای اون میسوختبیمار بود باید میرفت درمان میشد حقش این نبود. کسی که اینقدر راحت آدم میکشه ...

دلت نسوزه میدونی همون ادم باعث شد خیلی از پدر و مادرها خون بشه و ادمهای بزرگی مثل هو ی دا رو از دست بدیم 

ببین این مدل روانیها فکر کردی روانی معمولی هستن؟اونا ب ی چیزی اعتقاد دارن و اون اعتقادشونو به زور و جبر میکنن تو مغز مردم و اگر کسی قبول نکنه میک شن 

من دلم میخواست بدتر از اون سرش میومد

دلت نسوزه میدونی همون ادم باعث شد خیلی از پدر و مادرها خون بشه و ادمهای بزرگی مثل هو ی دا رو از دست ...

اون ی بچه ی ۱۴ ساله رو الکی اعدام کرده بود تو ی روستا.

البته که حقش بوده

ولی منظورم اینه قبل از اینکه به این مقام برسه تا این کارارو بکنه کاش نمیزاشتن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! (مخالف اخراج بی رحمانه‌ی افغانی ها موافق با اینکه با انسانیت و با آرامش خارج شوند)

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اخر توضیحاتی ک قرار دادید درباره حامی فمنیست رو باید بگم به ریشه این تفکر اگر مراجعه کنید این تفکر رو مردانی ساختن که دنبال روابط ازاد بودن و براشون دستیابی بهش سخت بود پس با ساختن ی جنش تحت عنوان فمنیست خواستن به این نیازشون برسن همینطور ک می‌بینید و تهشم خود زنان ضربه این رو خواهند خورد چیزی که مثل روز روشنه اینکه ارشد هستید هم برام تعجبه در این سطح حرف میزنید انتظارم بسیار بالا تر بود اما به هرحال موفقیت روز افزون خدمت شما 

من خودم قانون صیغه رو کلا باهاش مشکل دارم چیزی هم میگی میگن خدا حلال کرده تو چی میگی ولی خب در ی سری ...

ببین باور کن کسی قصد نداره به عمد مثلا با همفکران شما مخالفت کنه بلکه جدی ما مدل زندگیمون اینجوریه من خودم دو تا از برادرام چند سال با پارتنرشون دوست بودن تا شرایط ازدواج فراهم شد و بعد ازدواج کردن حتی یکیشون به جان بچه هام نمازش قضا نمیشه و اصلا شبیه ما نیست ولی با پارتنرش دانشگاه رفتن با هم و همه کاری هم کردن و اخرم ازدواج کردن پنج شش سال قبل 

یعنی ما الکی نمیگیم که این مدل زندگی رو تریجیح میدسم و نظر من این هستش که بذاریم ادما هر جور دلشون خواست زندگی کنن تا وقتی که باعث اسیب ب دیگران نشن 

مثلا اگر ی دختری خودش بخواد با معشوقش رابطه داشته باشه و بعدشم جدا بشن ب هر دلیلی اینو نمیشه بگیم ببین یکی اسیب خورده بلکه فقط زمانی میتونیم بگیم این نوع زندگی باعث اسیب ب دیگرانه که اجباری باشه و تجاوز که همین الانم به اوجش رسیده

اون ی بچه ی ۱۴ ساله رو الکی اعدام کرده بود تو ی روستا.البته که حقش بودهولی منظورم اینه قبل از اینکه ...

اره واقعا هر چند هیچ وقت از استخدامش و اینکه ریییس قوه قًاییه بوده کسی ابراز پشیمانی نکرده یعنی الانم اگر بود چه بسا ک همون میشد دوباره

خدا هیچ وقت نذاره به ارامش برسه روحش سرگردون بمونه 

در اخر توضیحاتی ک قرار دادید درباره حامی فمنیست رو باید بگم به ریشه این تفکر اگر مراجعه کنید این تفک ...

کم سواد فمینیست کسیه که به فمینیسم معتقده

شما اصلا می‌دونی فمینیسم چیه؟ کی گفته فمینیسم درمورد روابطه؟ فمینیسم یعنی برابری. که زیرشاخه هاش درمورد برابری در سیاست، اجتماع و... هستن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! (مخالف اخراج بی رحمانه‌ی افغانی ها موافق با اینکه با انسانیت و با آرامش خارج شوند)

بیشتر ببینید
ببین باور کن کسی قصد نداره به عمد مثلا با همفکران شما مخالفت کنه بلکه جدی ما مدل زندگیمون اینجوریه م ...

من بالاتر گفتم اگر رابطه به قصد ازدواج باشه اگر به قصد ازدواج باشه بازم تاکید میکنم یعنی دو طرف واقعا به قصد ازدواج برن تو رابطه مشکلی نداره حالا بعد ها به مشکل بخورن ولی اون خانم میگن تری سام روابط با هر کی دلت خواست برای اینکه بیمار نشی هم وسیله های جنسی استفاده میکنی و.... 

بازم اون رابطه وقتی از هم جدا میشن هیچکس صداقت به خرج نمیده که بگه من فلان کارو کردم شما موفقیت امیزش رو دیدید ولی اگر کسی بود ک ازدواج نکرده بود دختر یا پسر عادت شد براشون اونوقت چی

کم سواد فمینیست کسیه که به فمینیسم معتقدهشما اصلا می‌دونی فمینیسم چیه؟ کی گفته فمینیسم درمورد روابطه ...

من نگفتم تمامش درباره روابطه گفتم یکی از دلایل اصلیش روابطه 

من نگفتم تمامش درباره روابطه گفتم یکی از دلایل اصلیش روابطه

اصلا تو مکتب فمینیسم همچین چیزی نیومده

اومده باشه هم اهمیتی نداره آخه خارج مثل ایران نیست که دنبال دلیل باشن برای رابطه

به راحتی میتونن رابطه داشته باشن بدون اینکه به کسی پاسخگو باشن

گفتم باشن هم مهم نیست چون رابطه به ضرر زن ها نیست

بیشتر ببینید
من بالاتر گفتم اگر رابطه به قصد ازدواج باشه اگر به قصد ازدواج باشه بازم تاکید میکنم یعنی دو طرف واقع ...

به خدا دارم به آی کیوت شک میکنم

من نگفتم تری سام خوبه میفهمی؟! میگم ولی هستن همچین آدمایی، که چنین روابطی رو میپسندن. حالا ما چکاره ایم که چون خوشمون نمیاد جلوشون رو بگیریم؟ فقط میتونیم دنبالشون نکنیم همین

بیشتر ببینید
من خودم قانون صیغه رو کلا باهاش مشکل دارم چیزی هم میگی میگن خدا حلال کرده تو چی میگی ولی خب در ی سری ...

تری سام 

روابط بین زن و مرد متاهل با شخص سوم 

لخت گشتن تو خیابون خارج از عرف مثلا همه میدونن با لباس زیر نباید تو خیابون ظاهر شد و ..خیلی چیزا رو منم قبول ندارم اما من میگم اینا به عهده ی مردم باشه مردم خودشون تعیین کنن چه پوششی چه رفتاری نه که قانون بذارن برای پوشش و رفتار مردم 

شخصی که خارج از عرف جامعه حرکتی بکنه که درست نباشه قطعا خود اطرافیانش بد برخورد خواهند کرد.  اون شخص یا مجبور ب ترک اون کار یا محکوم ب تنهایی میشه 

من مبگم مردم هر جامعه ای قطعا میتونن بهترین رفتار اجتماعی رو برای خودشون تعیین کنن

اما قبول کن سخته تو این قرن و این دوره زمونه پوشش اجباری باشه

وگرنه به قول دخترم که فقط سیزده سالشه من خودم میفهمم که اگر خیلی برهنه باشم ممکن هست خطراتی تهدیدم کنه پس قطعا توی هر قسمت شهر یا کشور ی مدل خاص لباس میپوشم اما اینکه بهم بگن مجبوری شال بپوشی یا مانتو بپوشی این برای من قبول کردنش مسخرس

و من کاملا بهش حق میدم

من بالاتر گفتم اگر رابطه به قصد ازدواج باشه اگر به قصد ازدواج باشه بازم تاکید میکنم یعنی دو طرف واقع ...

خب عزیزم حتی به فرض برای ازدواجم ی عده باشن که شروع رابطه برای ازدواج نباشه و قصدشون فقط همون رابطه باشه 

بازن به نظرم حق دارن تا وقتی به کسی اسیب نرسوندن خب رالطه داشته باشن مشکلی پیش نمیاد که 

فرض کن ی دختر الان با ی پسری رابطه داره و فردا هم پسر ول میکنه میره پی ی دختر دیگه درسته؟خب این دختر دیروز موقع رابطه خودشم لذت برده از زمانش دیگه؟اشکالش چیه مگه؟شما فکر کن مثلا بگی پس تکلیف اونایی که رابطه نداشتن چی میشه خب اونام برن با ی ادم که عقیده و تفکرش شکل خودشوکه ازدواج کنن چون هیچ وقت اینا که ازادن نمیرن سمت معتقدا یا برعکس معتقد نمیاد سمت ادم باز اینجوری فقط هر دو مدل ادم لذت بردن چه معتقده چه ادمی که بازتر فکر کرده حالا نمیدونم چه اسمی روی گروه خودمون بذارم گفتم باز

خب عزیزم حتی به فرض برای ازدواجم ی عده باشن که شروع رابطه برای ازدواج نباشه و قصدشون فقط همون رابطه ...

عزیزم بحث کردن با چنین افرادی بی فایده است

هیچ کدومشون نمیفهمن حرفاتو

باز میگن نه رابطه‌ی فلان جوری خوب نیست

هرچی بهشون بگی به تو آخه چه آزاری رسوندن تو کلشون نمیره

استدلالشون اینه که طبق عقایدمون چون خوشمون نمیاد پس باید بکشیم زیر آدمایی که مخالفمونن

بیشتر ببینید
عزیزم بحث کردن با چنین افرادی بی فایده استهیچ کدومشون نمیفهمن حرفاتوباز میگن نه رابطه‌ی فلان جوری خو ...

بازم صد رحمو ب این شخص 

بقیشونو ندیدی حرفمونو تموم نکردیم میزنن تعلیق گزارشمونو میزنن درجا بی انصافا🤣

حقیقتا خسته شدم کم اوردم 😒😒😒شدم مثل پیر زن ها فقط میتونم بگم به خدا واگذارتون میکنم ای کسانی که دارید مردممون رو توی این بدبختی غرق می کنید و بازم هواخواه اون بالاییا هستین 

باور کن تنها امیدم خداست 😞😞😞

بازم صد رحمو ب این شخص بقیشونو ندیدی حرفمونو تموم نکردیم میزنن تعلیق گزارشمونو میزنن درجا بی انصافا� ...

ولی قبول کن بعضیا حقشونه مثلا

من ی روز داشتم تاپیکای روسری و اینا رو که مربوط به چندسال پیش میشده رو میخوندم

یکیش مثلا این بود:

خانما شما با شوهرتون برید بیرون ی دختری رو بی روسری ببینید چیکار میکنید؟ تقریبا همه نوشته بودن جلوش ی چشم غره میرفتم و میگفتم اینو نیگا!

بیشتر ببینید