2777
2789
عنوان

بعضی از زنا که وایب مردا رو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 74 پست
چرا خب؟منشأش چیه؟

چون بابام همش ازم میخواست مستقل باشم خودم کارام انجام بدم منم همش رو پا خودم بودم ۱۸ سالگی هم رفتم ی شهر دیگه تنها واسه درس تشدید شد رفتارم

دیگه همه هم میدونن تو فامیل این طوریم 

دست خودمم نیست 

شخصیتمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا هورمون مردونشون بیشتره و انرژی مردونشون فعالتر

هرمون مردونه زیاد بشه تمایلات ج هم متفاوت میشه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

والا عزیز بد یا خوبشو نمیدونم ولی من هربار میرم بیرون حداقل ۳ ۴ مورد میبینم که از هیچ چیزیشون نمیتونم تشخیص بدم جنسیتشونو 

نه ظاهر نه رفتار 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دلم میخواد از این زنا باشم. وایب مردونه نه. بلکه باابهت و محکم و قوی. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

من خر خودم جزی از اونام

چرا خر؟ نگو بابا اونجوری 

مثلا من رو این دونفر یجورایی کراشم خخخ😅🥺

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

یه دوست داشتم دوران دبیرستان اینو به من می‌گفت بعد تهشم به پیشنهادهای بی‌شرمانه رسید🫤😑🤦

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چرا خر؟ نگو بابا اونجوری مثلا من رو این دونفر یجورایی کراشم خخخ😅🥺

تو دیگه ببین الفاظی ک برا خودم استفاده میکنم خره🤣

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

هرمون مردونه زیاد بشه تمایلات ج هم متفاوت میشه ؟

متفاوت ن ولی ممکنه تو وجود بعضیا تمایلات و میل بیشتر بشه 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚