2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 38 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همینطور به نظرت از،کودکی چه اتفاقی افتاده این اینجوری شده

فقط ببرین پیش متخصص خانم 

قطعا از چیزی ترس داره 

روان درمانی کنید 

تا سنش کمه 

تو سن بالا ی آدم نرمال تحویل جامعه نمیدین

فقط ببرین پیش متخصص خانم قطعا از چیزی ترس داره روان درمانی کنید تا سنش کمه تو سن بالا ی آدم نرمال تح ...

میگه بابام نزدیکم نیست مغزم حالت مثل ویبره گوشی میگیره.

مثلا در آینده چی میشه

آقا هستم.......... لطفا درخواست دوستی ندید،

میگه بابام نزدیکم نیست مغزم حالت مثل ویبره گوشی میگیره.مثلا در آینده چی میشه

خانوم پدرش تا کی زندس 

آخرش باید مستقل شه 

اونوقت تا آخر مغزش این حالتی باشه

جدی بگیرین حرفمو با دکتر روانشناس حتما صحبت کنید

14 ساله یا ۴ ساله؟؟؟

چقد لوس بارش آوردن اه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خانوم پدرش تا کی زندس آخرش باید مستقل شه اونوقت تا آخر مغزش این حالتی باشهجدی بگیرین حرفمو با دکتر ر ...

میگه بابام چیزی بهش بشه اول رگ گردنم میزنم بعد گاز پیک نیک میگیرم تو حلقم هرچی از کودکی مشاور بردیم بی فایده بود ۱۰۰۰ مشاور بردیمش

عزیزم این وابستگیشو کم کنین ترخدا 😢💔بعدا خودش اذیت میشه زبونم لال اگه بعدا پدرتون چیزیش بشه این بچه نابود میشه 

منم بابایی بودم وقتی بابام فوت کرد بخدا از‌پا در اومدم همش مریص شدم کلی بیماری گرفتم 😭💔 ترخدا وابستگیشو کم کنین 

ان شالله سایه پدرتون مستدام باشه البته دور از جونشون 

ولی بعد از هزار سال 

من کلی سختی کشیدم تا تونستم پاشم💔😭خودم سختی کشیدم اطرافیانم عذاب 💔 وابستگیشو با مشاور کم کن لطفا

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم این وابستگیشو کم کنین ترخدا 😢💔بعدا خودش اذیت میشه زبونم لال اگه بعدا پدرتون چیزیش بشه این بچ ...

هزار بار از کودکی بردیمش مشاور فایده ای نداره میگه اگه بابام چیزیش بشه اول رگ خودمو میزنم بعد توی حلقم گاز پیک نیک میگیرم بعد فندک میزنم بترکم. چرا همش باید شبا دست باباشو بگیره که بخوابه؟ راستی مدرسه هم دیگه نمیره

هزار بار از کودکی بردیمش مشاور فایده ای نداره میگه اگه بابام چیزیش بشه اول رگ خودمو میزنم بعد توی حل ...

وای خیلی بده 😢😭💔

من بخاطر شرایط بد مامانم خودمو نکشتم 

ولی ذره ذره خودم با بیماری اب شدم 😭💔

خدانصیب نکنه 

ان شالله پدرتون همیشه سالم باشن 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

هزار بار از کودکی بردیمش مشاور فایده ای نداره میگه اگه بابام چیزیش بشه اول رگ خودمو میزنم بعد توی حل ...

یعنی چی مدرسه نمیره 

بابات برینه به هیکلش

چندبار بد برخورد کنه

یعنی چی مدرسه نمیره بابات برینه به هیکلشچندبار بد برخورد کنه

شما اعصابت خرابه از جای دیگه ای پُری لطفا از تاپیک برو بیرون

2790
2778
2791
2779
2792