2777
2789
عنوان

بوی هم اتاقی و احساس گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 24 پست

اون بیچاره که هم داشت زجر می‌کشید از بوی این خواهش میکنم بدون ناراحتی و احساس گناه بهش بگو النظافت من ایمان تمیزی نیمی از ایمان هست آخه چرا اینا رعایت نمیکنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قرار نبود یه خاطر تنبلی خانوم شما دیگه ماسک شیمیایی بزنید تو صورتتون و بهش چیزی نگید. به ربع حموم رفتن چیزی ازش کم نمیکنه اونم ما زنها که به حاطر هورموونامون و پریودی رو مخی بدنمون بوی بدی میگیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ن درکت میکنم ولی بهش پیشنهاد بدین از زینک اکساید و عطر و بادی اسپلش و مام حتما استفاده کنه لباس نخی ...

ممکنه متوجه شه نمیدونم بخدا خودش یبار تو حرفاش گف ک اتقد درس میخونم وقت حموم ندارم میتدسم هم اتاقیام بگن بو میدی. ینی درواقع خودش میدونه ک اینجوره ولی نمیدونم چرا انقد دیر ب دیر میره حموم آخه حموم ققط یک ربعه بخدا من دلم جوریه ک اصلا طاقت ندارم ایراد کسیو بگم خییلیی ناراحتم ک چرا یهو انقد ب من فشار اومد و آبروی دختررو بردم😔

عزیزم قرار نبود یه خاطر تنبلی خانوم شما دیگه ماسک شیمیایی بزنید تو صورتتون و بهش چیزی نگید. به ربع ح ...

ینی اینکه ب هم اتاقیم راجبش گفتم گناه بزرگی نیس؟؟ آبروشو نبردم؟ 

ینی اینکه ب هم اتاقیم راجبش گفتم گناه بزرگی نیس؟؟ آبروشو نبردم؟

نه. گناه نکردی. خود طرف باید اینو بدونه که اتاق شخصیش نیست و هم اتاقی داره باید به نظاقت شخصیش برسه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ممکنه متوجه شه نمیدونم بخدا خودش یبار تو حرفاش گف ک اتقد درس میخونم وقت حموم ندارم میتدسم هم اتاقیام ...

ن بابا نگران نباش 

واقعا بو آزار دهنده اس 

ولی براش یه مام و یه عطر جیبی خیلی خوشبو بخرین 

بگو زینک اکساید بزن زیر بغلت و ب بدنت ک دیر تر بوی عرق بگیری 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

2790
2778
2791
2779
2792