2777
2789
عنوان

تمیزید یا کثیف⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3660 بازدید | 93 پست

تنبلم یکی بیاد کمک فردا باید غذا درست کنم از الان حوصله فردا رو ندارم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهداشت نرمالسرعت نرمال

من فقط از بهداشت حموم رفتن خودمو انجام میدم و رعایت میکنم متاسفانه خیلی تنبلم همیشه ظرفامو دیر می‌شورم خونه رو دیر تمیز میکنم و خیلی از کارای تمیزی که اکثر خانوما انجام میدن من انجام نمیدم😑

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نرمال ولی سرعتی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
شلخته ام ولی تمیزم

مادر منم این‌جوریه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

تنبلم یکی بیاد کمک فردا باید غذا درست کنم از الان حوصله فردا رو ندارم

ظرفاتو شستی یا مثه من تو سینکه؟

من فقط از بهداشت حموم رفتن خودمو انجام میدم و رعایت میکنم متاسفانه خیلی تنبلم همیشه ظرفامو دیر می‌شو ...

تو تنها نیستی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وسواسم وسواسسسس

کاش منم یه ذره وسواسی داشتم 

من فقط از بهداشت حموم رفتن خودمو انجام میدم و رعایت میکنم متاسفانه خیلی تنبلم همیشه ظرفامو دیر می‌شو ...

منم همسرم کمک نکنن گاهی مدتها دست به کارا نمیزنم

ولی وقتی بخوام کار کنم تمیز کار میکنم