2777
2789

خانوما خیلی ناراحتم دارم دق می‌کنم که چرا نتونستم خودم و کنترل کنم و با همسرم به خاطر رفتار های شکی خانواده اش دعوای بدی کردم و حسابی داد و بی داد کردم هر چند حق داشتم و بعدش پدر شوهرم اومد دلجویی اما فایده چیه وقتی دعوا و بی حرمتی بین من و همسرم پیش اومد 

شیرازی اصیل🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر پیش اومدهیه مثلی میگن بدی بزرگتر میکنه خار دل کوچیکتر میشه

دلم گرفته اصلا از اونا ناراحت نیستم چون دیگه توقعی ندارم از خودم ناراحتم که گرا وقتی همسرم مقصر نبود انقدر بد بهش توپیدم 

شیرازی اصیل🥰
دلم گرفته اصلا از اونا ناراحت نیستم چون دیگه توقعی ندارم از خودم ناراحتم که گرا وقتی همسرم مقصر نبود ...

چه میشه کرد 

درستش اینه درست رفتار کنند چون ما اونقدر نجیب و فهمیم هستیم به بزرگتر درشتی نکنیم

درک اشتباه اونا رو داریم مجبوری میریم سراغ نماینده شون

چه میشه کرد درستش اینه درست رفتار کنند چون ما اونقدر نجیب و فهمیم هستیم به بزرگتر درشتی نکنیمدرک اشت ...

اصلا از قصد این کار رو کردن خودشونم گفتم اره کار ما اشتباه و فلان ولی من خیلی آتیش گرفتم خیییلیییییی خییییلیییییی با همسرم خیلی تندی کردم ترس خراب شدن زندگیم رو دارم 

شیرازی اصیل🥰
امشب چقدر سایت خلوت حالا که من انقدر دلم گرفته هیچ کس نیست

اشتباه کردی عزیزم درست اما اخر دنیا نشده که 

بگو عصبی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم و پشیمونی و معذرت خواهیتو نشونش بده

اشتباه کردی عزیزم درست اما اخر دنیا نشده که بگو عصبی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم و پشیمونی و معذرت ...

اخه میدونی خانواده اش میدونستن این کار خیلی بده و آتیش تو زندگی ما می آفته اما بازم انجامش دادن آدما خودشون هزار و یک مشکل دارن تو زندگی بعد این جوری موش بدوونن و زندگی رو خراب کنن خیلی زور داره هرچقدر هم کعذرت خواهی کنن اون اتفاق بد افتاده 

شیرازی اصیل🥰
چندوقته ازدواج کردی موضوع دلخوری چی بودهبا همسرت جلوی اونا دعوا کردی

نه جلوی اونا دعوا نکردم یه خاسته ی خیلی محترمانه و ساده داشتم انتظار نداشتم روم و زمین بندازم چون مشکلی با هم نداریم به خاطر اختلاف با همسرم خواسته من و زمین انداختن و سنگ روی یخم کردن 

شیرازی اصیل🥰
اخه میدونی خانواده اش میدونستن این کار خیلی بده و آتیش تو زندگی ما می آفته اما بازم انجامش دادن آدما ...

خب حالا میخوای چیکار کنی تا اخر دنیا میخوای غصع بخوری ؟

تو نمیتونی برگردی عقب که خوشگل خانم 

پس خودتپ سرزنش نکن 

دیگه هم حرص نخور 

یاد بگیر از این به بعد باهاش در و دل کنی نه دعوا و بی احترامی 

اونم درکت میکنه 

چند وقته ازدواج کردی