خانوما خیلی ناراحتم دارم دق میکنم که چرا نتونستم خودم و کنترل کنم و با همسرم به خاطر رفتار های شکی خانواده اش دعوای بدی کردم و حسابی داد و بی داد کردم هر چند حق داشتم و بعدش پدر شوهرم اومد دلجویی اما فایده چیه وقتی دعوا و بی حرمتی بین من و همسرم پیش اومد
چه میشه کرد درستش اینه درست رفتار کنند چون ما اونقدر نجیب و فهمیم هستیم به بزرگتر درشتی نکنیمدرک اشت ...
اصلا از قصد این کار رو کردن خودشونم گفتم اره کار ما اشتباه و فلان ولی من خیلی آتیش گرفتم خیییلیییییی خییییلیییییی با همسرم خیلی تندی کردم ترس خراب شدن زندگیم رو دارم
اشتباه کردی عزیزم درست اما اخر دنیا نشده که بگو عصبی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم و پشیمونی و معذرت ...
اخه میدونی خانواده اش میدونستن این کار خیلی بده و آتیش تو زندگی ما می آفته اما بازم انجامش دادن آدما خودشون هزار و یک مشکل دارن تو زندگی بعد این جوری موش بدوونن و زندگی رو خراب کنن خیلی زور داره هرچقدر هم کعذرت خواهی کنن اون اتفاق بد افتاده
چندوقته ازدواج کردی موضوع دلخوری چی بودهبا همسرت جلوی اونا دعوا کردی
نه جلوی اونا دعوا نکردم یه خاسته ی خیلی محترمانه و ساده داشتم انتظار نداشتم روم و زمین بندازم چون مشکلی با هم نداریم به خاطر اختلاف با همسرم خواسته من و زمین انداختن و سنگ روی یخم کردن