2777
2789
ماشالله همه نی نی سایتی ها پولدارن🤣

پرایدشون فقط من بودم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخندی؟😂

همون آهنگ معروف که میگه ماشین فقط سمند سورن😂😂😂

این روزا همش سر زبونمه ماشین خودمونم سورن هست😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

واامدل بالا باشه چرا ماشین فقیرا؟

ی دختره بود سنش فک کنم کم بود میگف ماشین بابام ۴۰۵عه روم نمیشه ب دوس پسرم بگم برا بی کلاسااس😝😂دیگ گفتم زودتر خودم اعلام کنم

اکانت واگذار شد

عزیزای دلم بیکار نشینین طلانو سرچ گوگل بنویس جدید آمده باکدمعرف قسمت ثبت نام زده کدمعرف قسمت کددعوت بزن روش bq8ah2 اینو بزار طلا مجانی میده خیلی خوبه تا 500هزارتومن قابل برداشته باهر کددعوت 50هزارتومن میده برید ثبت نام کنین حتما کدمعرف بزنین بدون کدمعرف هیچی نمیده طلا جمع کنین فقط باکدمعرف باز دوستاتون دعوت کنین 500هزارتومن شد بزنین برداشت کنین کاملا مجانی 

نمیدونم تاپیکشو چند وقت پیش دیدی یا ن دوس باباش پارس داش میگف روم نمیشه ب دوس پسرم بگم🤐😂😂😂

😂😑یک آقا گیر بود ماشین چینی سوار میشی بعد دنبال این بود شغل بابات چیه کجا زندگی می‌کنی ولم نمی‌کرد آخر تاپیک زد ماشین چینی ها گدازاده هستن🤣

فداسرت جان ماهون پراید هم نداریم مادرشوهرم پارس داره ک زیر پا شوهرمه

پارس ماشین خوبیه حیف همسرم نمیده دستم

پرایدم مدل پایینه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

هر دو ۲۰۶😁

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای نگوووو شوتی😂😂😍

😂😂😂😂اره

رانندگیشم خیلی خوبه من میشینم با کلی مراقبت و ایینه چک کردن و کمربند بستن و اصن ی وضعی 

ی طوری معذرت میخوام انگار لش میکنه راااحت میشینه انگار اصن جاده ب کف کفششه😂😂

اکانت واگذار شد