ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
نه اون خیلی نکته میگه خیلی طول میکشه رو 3x هم میبینم بازم انگار مواد زده برا شب امتحان خوب نیس بنظرم 😂
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وقتی پشت باشی و برای کنکور هم خونده باشی سریع میتونی بخونی
بعد امروز مثلا
۸ که اسونه با سه و چهار بهترین فصله برای خوندن چون اسونن و وقت کمی میبرن بعد بری فصل دو که سخت تره چون نمیشه همه فصلای سخت رو گذاشت فردا
بعد فردا هم بقیه اش رو یخونی
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
نه اون خیلی نکته میگه خیلی طول میکشه رو 3x هم میبینم بازم انگار مواد زده برا شب امتحان خوب نیس بنظرم ...
من سالیانه اشو دیدم برای همین نکاتش تکراریه😂😂😂
مواد زده خدا نکشت😂😂😂
وقتی پشت باشی و برای کنکور هم خونده باشی سریع میتونی بخونیبعد امروز مثلا۸ که اسونه با سه و چهار بهتر ...
من پشت نیستم ولی چهارتا فصلو خیلی فول خوندم اون یکی هم خوندم ولی نمیتونم بگم فول 6و7و8 هم تا حالا نخوندم خیلیم استرسسسس دارم چیکار کنم بنظرت؟ امشب بتونم6و7وخیلیییییییی هنر کنم 8 بخونم میشه؟دارم از استرس میمیرم
تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
من پشت نیستم ولی چهارتا فصلو خیلی فول خوندم اون یکی هم خوندم ولی نمیتونم بگم فول 6و7و8 هم تا حالا نخ ...
دختر هشت داستانیه سریع تو ذهنت میمونه
هم یکدور بخونی سوال حل کنی تو ذهنت میمونه
هفت کلا حفظیه یعنی باید خر بزنی سرش میتونی بزاری فردا
شش رو خودمم هنور نخوندم
همونو گذاشتم چون ازش بدم میاد😂😂😂