2777
2789
عنوان

رنگ صورتی🌸💖

673 بازدید | 69 پست

سلام خوشگلاااا خوبید؟🎀

خواستم به تاپیک متفاوت بزنم اونم این هست که تو این تاپیک هرچیییی راجب رنگ صورتیهست بدارید هرچییی مخصوصا عکس💒

من انتخاب کردم که درمورد گل صورتی عکس بدارم🌷🪷

و اینکه الان دنبال مقاله ای درمورد رنگ صورتی هستم👛

منتطرتومم خوشگلاا💅🏻

رنگ 

صورتی، این رنگ جذاب و پر رمز و راز، ترکیبی از قرمز پرشور و سفید آرامش‌بخش است که در طول تاریخ معانی متفاوتی داشته است. از دوران باستان تا امروز، صورتی همواره نمادی از عشق، زنانگی، حساسیت و لطافت بوده است. 💖✨

صورتی از زمان‌های بسیار دور در طبیعت دیده شده است. در ادبیات باستانی، از جمله در آثار هومر، به عنوان رنگ سپیده‌دم توصیف شده است. شاعران رومی نیز این رنگ را ستایش کرده‌اند و واژه‌ی لاتین به معنی "گل رز" یا "صورتی" در متون قدیمی دیده می‌شود. 🌸📜

در قرون وسطی، صورتی کمتر رایج بود، زیرا اشراف معمولاً رنگ‌های قرمز تیره‌تر مانند زرشکی را ترجیح می‌دادند. اما در هنر مذهبی و مد زنان، این رنگ جایگاه خاصی داشت. در قرن سیزدهم و چهاردهم، در آثار هنری، کودک مسیح گاهی با لباس صورتی به تصویر کشیده می‌شد که نشان‌دهنده‌ی لطافت و پاکی بود. 🎨👶

در قرن هجدهم، صورتی به اوج محبوبیت خود رسید و در اروپا به عنوان رنگی شیک شناخته شد. مادام د پومپادور، معشوقه‌ی لوئی شانزدهم فرانسه، این رنگ را به نمادی از ظرافت و زیبایی تبدیل کرد. کارخانه‌ی چینی‌سازی حتی رنگ خاصی از صورتی را برای او تولید کرد که ترکیبی از آبی، سیاه و زرد بود. 👑💅

صورتی در فرهنگ‌های مختلف معانی متفاوتی دارد:

• عشق و احساسات: این رنگ اغلب با عشق و مهربانی مرتبط است و در روز ولنتاین همراه با قرمز دیده می‌شود. 💕💌
  • زنانگی و لطافت: بسیاری از دختران جوان از مرحله‌ای عبور می‌کنند که همه چیز در زندگی‌شان باید صورتی باشد! 👩‍🎤🎀
  • جسارت و جذابیت: برخی طیف‌های صورتی، مانند صورتی فوشیا، نشان‌دهنده‌ی جسارت و انرژی هستند. 💃🔥
  • پاکی و معصومیت: ترکیب صورتی و سفید با عفت و معصومیت همراه است. 🕊️🌷

در دنیای مد، صورتی همیشه جایگاه ویژه‌ای داشته است. از لباس‌های شیک قرن هجدهم تا مدرن‌ترین طراحی‌های امروزی، این رنگ همواره مورد توجه بوده است. برندهای معروف مانند باربی، صورتی را به نمادی از جذابیت و سبک زندگی تبدیل کرده‌اند. 👗💄

• صورتی یکی از قدیمی‌ترین رنگ‌هاست و قدمت آن به یک میلیون سال قبل بازمی‌گردد، زمانی که فقط باکتری‌ها روی زمین وجود داشتند! 🦠🌍
  • در برخی فرهنگ‌ها، صورتی رنگی مردانه محسوب می‌شد! در قرن نوزدهم، پسران لباس‌های صورتی می‌پوشیدند، زیرا این رنگ را نسخه‌ی ملایم‌تری از قرمز جنگجویانه می‌دانستند. 👦🎽
  • صورتی می‌تواند تأثیر روانی داشته باشد! برخی مطالعات نشان داده‌اند که این رنگ می‌تواند احساس آرامش و خوش‌بینی را افزایش دهد. 🧘‍♂️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینو داشتم فقط

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
امیدوارم تاپیک قشنگییی باشه😚

خیلی 💓💓💓💓💓💓💓

سالها بعد که مشتی خاک از سرزمینت شده ای، باران که میزند بویی به مشام خواهد رسید کاش بوی عشق و امید بلند شود نه ترس و حسرت ✨