2777
2789

☁️مسیر لذت بخشه

☁️حسی که اون بالا داری رو هیچ جا تجربه نمیکنی

☁️حس افتخار به خودت

💪🏼تموم کردن یه کار سخت

💪🏼هربار که میری عضلاتت قوی تر میشه 

🥰حتی میتونی بدویی تو کوه

😍بعد اون مسیری که بالا میری پر از قشنگیه

😌پرنده چرنده سنگها 

😍حتی ادمهایی که از روبه روت میان و بهت سلام می‌کنن و خدا قوت میگن اون ادمایی نیستن که توی خیابون میبینی

😊حس همدلی اونجا خیلی زیاده

🥲اگه مشکلی پیش بیاد برات جمع میشن عین یه تیم حل اش میکنن

💙داییم همیشه نخ و سوزن باهاش بود اگه کفشی کیفی از کسی پاره میشد وامیستاد میدوخت براش بعد حرکت می‌کرد...

💧اگه اب نداشته باشی هیچ کسی نمیگه بمن چه..

اگه نتونی کوله ات رو بیاری برات میارنش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

😇روحیه ات عالی میشه بعد کوه 

اون انرژیی که کوه و طبیعت میده بهت رو با هیچ مخدری نمیتونی داشته باشی

😎فکرت ازاد میشه به هیچی فکر نمیکنی از دنیایی که داری خارج میشی برای چند ساعت...

🕊️حس پرواز داری...

وقتایی که جمعه تا ظهر میخوابم بعد از بیداری حس کسالت دارم🥴

ولی وقتی صبونه ات رو اون بالا میخوری تا یک هفته شارژ همون روزی هستی که رفتی کوه⛰️😎🥰

مگه میشه کوهنوردی یه کار بیهوده باشه...

کوهنوردی عشقه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سالهاست هفته ای یکبارمیریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

داداش من کوهنورده وقتی خانمش غر میزنه که چرا روز جمعه میری کوه میگه شما ها خوابین من میرم بعد هم تو زن منی من زن کوه هفته ای یه بار را که باید بهش سر بزنم ولی هر تعطیلاتی گیر بیاره میره عاشق کوهه همیشه هم میگه نمیدونین چه لذتی داره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من فوبیا اینو دارموسط کوه دور از جونمون آدم مثلا قلبش درد بگیره بعد چه غلطی کنه☹️☹️☹️

اگه بیمار قلبی باشه

که داروهاش همیشه همراه اشه

علایم خطر اش رو می‌دونه 

قبل اینکه چیزی بشه قرص شو میخوره 

یا اینکه خیلی بری بالا و اکسیژن کم باشه

مث اورست چه اونجام تجهیزات خودش رو می‌طلبه

اتفاقات کوه نوردی خیلیاش قابل اجتنابه

ولی اینکه از ترس گرفتن قلب  نری  و بیماری قلبی هم نداشته باشی اون دیگه فوبیاست نیاز به پیگیری داره

سالهاست هفته ای یکبارمیریم

احسنت

سلامتی رو برای خودت تضمین کردی

اگه برگشتنی زباله ها رم با خودت بیاری

و فرهنگ سازی کنی

عالی میشه😎🤍

خوشا بحالتون آبجی مث ما ک جنوبیم و تو بر بیابون خشک کوهمکنوردی معنا نداره، ب عجرم سبزه و درخت ندیوم

اخی 

ما زاگرس نشینیم 

تنها نعمتی که داریم همین طبیعتِ

احسنتسلامتی رو برای خودت تضمین کردیاگه برگشتنی زباله ها رم با خودت بیاریو فرهنگ سازی کنیعالی میشه😎� ...

مازباله بالانمیریزیم حتمامیارمشون امازباله های دیگرون نه جمع نکردم تاحالا وسواس دارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

داداش من کوهنورده وقتی خانمش غر میزنه که چرا روز جمعه میری کوه میگه شما ها خوابین من میرم بعد هم تو ...

راست میگه ماهم همینجوریم  اگرنریم کوه انگارچیزی کمه

اکیپ خوب میشناسی تهران؟

نه متاسفانه 

تهرانی نیستم خواهر

اگه کسی رو نمیشناسی با تورهای مختلف برو

کم کم دستت میاد کدوم یکی بهترن

اخلاقشون

تعهدشون

ادمایی که باهاشون میان

ما اینجا یه تور داریم همه کمانچه و تنبک به دستن و اکیپ جوان

یه تور دیگه هم هست خیلی جاافتاده و سن بالاترن

بزن و برقص ندارن 

باز هم تور گردشگری درون استان هست که میتونی با تچجه به تیپ شخصیتی ات انتخاب کنی