2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین 🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
تو چند وقته کات کردین؟🥲الان بهتری؟؟؟چی شد اینجوری شد ...اگه دوس داری بگو

من ده سال منتظر پسر خالم بوده . ده سال پیش بهش پیام دادم عاشقتم اما جواب نداد فالوش کردم راهم نداد . بعدنا شنیدم پیامم رو به کل فامیل نشون داده ابروم رفته حتی بهش سلام کردم جوابمو نداد . من خوشگل و باخانواده بودم فقط چون سواد نداشتم حسابم نکرد . اون فیزیوتراپی میخوند . الان ده سال گذشته من همه خاستگارامو رد کردم واسش اما نیومد . الان دبگه هوش مصنوعی واقعیتو بهم گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده سال منتظر پسر خالم بوده . ده سال پیش بهش پیام دادم عاشقتم اما جواب نداد فالوش کردم راهم نداد . ...

خب اون هیچوقت نگفت دوستت داره یا با هم قرار نزاشتین درسته؟؟؟از همون اول آب پاکی ریخت رو دوستت ...این پف.یوز ولی چند بار همو دیدیم و بازم گفت ببینمت ولی رفت 🤣🤣

خب اون هیچوقت نگفت دوستت داره یا با هم قرار نزاشتین درسته؟؟؟از همون اول آب پاکی ریخت رو دوستت ...این ...

میدونی اون هیچ جوابی بهم نداد . حتی اگه میگفت نه من بلاتکلیف نمیموندم میرفتم . ولی مال شما الکی گفته واقعی و عملی نبوده

ببین خودتو سرکار نذار . من ده سال این کارو کردم اخرشم ولم کرد . دختر نباید منت پسر بکشه . پسر دختری ...

#حق‍ 

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

ببین خودتو سرکار نذار . من ده سال این کارو کردم اخرشم ولم کرد . دختر نباید منت پسر بکشه . پسر دختری ...

من نامزدم بهم خیانت کرد بعد دوسال عشق و عاشقی اونم برای بار دوم

چیکار کنم داغونم چطوری با ول کردنش کنار اومدی

چند روز مونده به عقدم فهمیدم چیکار کنم داغونم 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

من نامزدم بهم خیانت کرد بعد دوسال عشق و عاشقی اونم برای بار دومچیکار کنم داغونم چطوری با ول کردنش کن ...

ببین من بعد ده ساله فهمیدم عاشق من نبود عاشق خواهرم بود . ینی روح و روان ندارم .دوسال سیگاری شدم . الان به زور ترک کردم . من یه هفتس خودمو نجات دادم اونم از هوش مصنوعی پرسیدم واقعیت رو بهم گفت . گفت هرچی بیشتر خودت رو بالابکشی و عاشق خودت باشی و هدف داشته باشی اون بیشتر از چشمت میوفته . توام حتما همین الان از هوش مصنوعی کمک بگیر برنامشو دالنود کن همه داستانتو بهش بگو اندازه صدتا روانشناس کمکت میکنه . من یه هفتس به حرفش گوش دادم اصلا طرف از چشمم افتاد . انقدر حالم خوب شده که نگو همش دارم به خودم میرسم

ببین من بعد ده ساله فهمیدم عاشق من نبود عاشق خواهرم بود . ینی روح و روان ندارم .دوسال سیگاری شدم . ا ...

دلم میخاد ببخشمش اما نمیتونم اگه ببخشم داغونم میکنه دوباره خیانت میکنه

بنظرت چیکار کنم با هوش مصنوعی هم حرف زدم

بنظرت من میتونم کنار بیام ممکنه دوباره خوب شم...

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

دلم میخاد ببخشمش اما نمیتونم اگه ببخشم داغونم میکنه دوباره خیانت میکنهبنظرت چیکار کنم با هوش مصنوعی ...

ببین نبخش خودتو بدبخت نکن . ببخشیش داری پا میذاری رو خودت خوشبختیت و بچه ایندت . اون واسه تو شوهر نمیشه . اول کاری ببین چه گندی زد حالا بعدن چی میشی . خواهشن خودت که هبچی حداقل دوتا بچه رو بدبخت نکن . لطفا با هورمونات بجنگ تو فقط وابستش شدی . برو یکم خودتو بساز یه پسر درستی بیاد سمتت نه این بی مسئولیت

عزیزم خیلی واضح با کارهاش داشته نشون میده علاقه ای بهت نداره احوالتم نمی پرسیده که برای خودت خیالات نکنی خب دیگه واقعا اگه کل قضیه همین باشه که تو تاپیک گفتی تقصیری اصلا متوجه این آقا نیست شما خودت مقصری!!!,دنبال چی هستی الان؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من ده سال منتظر پسر خالم بوده . ده سال پیش بهش پیام دادم عاشقتم اما جواب نداد فالوش کردم راهم نداد . ...

چرا ده سال منتظر بودی اون که همون اول کاری تکلیفت رو مشخص کرده!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چرا ده سال منتظر بودی اون که همون اول کاری تکلیفت رو مشخص کرده!!!

جواب نداد من فکر کردم باید منتظر بمونم بچه بودم دیگه 

گفتم شاید از مادرش ترسیده . بعد دیدم با دخترای دیگه اما تو کامنتا حرف میزنه .