2777
2789
عنوان

من موهایی 😭😭⁉️🥹🫶

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 33 پست
وای😂باید استایلش کنی همیشه خیلی خفنه حالب اینه من مامانم موهاش فره بابامم فره خواهرامم فرن واکنش من ...

توبنده برگزیده خدایی 😍😁

مام ۳تامون فر 😑هستیم ۳تا هم لخت 😍

وقتی خوب تا کردی نشد مچاله کن 👍😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممرسیی

قربونت گلم❤️

راستی اگر از این شامپوها نتیجه نگرفتی برو لوازم آرایشی بهداشتی های مطرح شهرتون( مثلا توی اراک آرایشی بهداشتی حامدی که مطرح و خوبه) اونجا بهتر راهنماییت میکنن

امضام طولانیه ولی دوسش دارم🥰من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

من ازاین سشوار برس دارا دارم،بعداز حموم روغن آرگان میزنم بااون سشوار میکشم خیلی صاف و لخت میشه ولی خب زیاد نه فقط برای مهمونی چون سشوار زیاد باعث ریزش میشه

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.