2789
عنوان

افسردگی

133 بازدید | 18 پست

سلام دوستان نمیدونم افسردگی هست یاافکارمنفی یاقفل شدن والا انگارازخودم اراده ای ندارم حال من مثل یک دزدشده ام که از دست پلیس هرلحظه آشوب است وهرلحظه استرس داره دست و دلم به درس یاکاریاحتی جمع رفتن یاخندیدن نمیره استرس تمام ذهن و روحم را گرفته اگه بگید استرس چی میگم بی دلیل هیچی گاهی هم افکارخودکشی یاپوچی به ذهنم میاد توراخدا اگه دکتری دارویی نمیدونم هرچی که بتونه درمانم کنه بهم معرفی کنید ابن ترس ها و این افکارهای منفی زندگیمو ازم گرفتند من حتی نمیتونم ازدواج کنم ازدست افکارمنفی استرس افسردگی افکارخودکشی توراخدا کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم برو تراپیست دارو نمیخواد تحت نظر روان شناس درست میشه .الان تو این شرایط همه ما با افسردگی درگ ...

مال من فرق داره من دست وپام را قفل کرده ی جوری نمیزاره زندگی کنم هرروزیک استرس باهامه بی دلیل نمیدونم کجابرم تراپیست که هرجلسه ای کمش ۶۰۰هزاره انگار نونشون باخودکشی مردم هست

مال من فرق داره من دست وپام را قفل کرده ی جوری نمیزاره زندگی کنم هرروزیک استرس باهامه بی دلیل نمیدون ...

سلام اگه بی دلیل دلشوره و استرس داری و زود از کوره درمیری بخاطر غلبه صفرا

اگه افکار منفی زیاد داری و افسردگی غلبه ی سودا

با یک یا چند درمانگر مجرب طب اسلامی مشورت کن

تاپیکمو بخون

سلام اگه بی دلیل دلشوره و استرس داری و زود از کوره درمیری بخاطر غلبه صفرااگه افکار منفی زیاد داری و ...

والا حالا آدم باخدا وباانصاف کم پیدامیشه هرجامیری چهار میلیون دارو بارت میکنه آخدش هم خوب نمیشی

مال من فرق داره من دست وپام را قفل کرده ی جوری نمیزاره زندگی کنم هرروزیک استرس باهامه بی دلیل نمیدون ...

تراپیست خ خوبه خواهر من افسردگی شدید داشت الان نیره بهتر شده میدونم گرونه ولی اگه بتونی برو حتما 

♾️🖇❤️

والا حالا آدم باخدا وباانصاف کم پیدامیشه هرجامیری چهار میلیون دارو بارت میکنه آخدش هم خوب نمیشی

داروهای طب اسلامی هزینش انقد نمیشه خیلی کمتره

البته سعی کن چندتا مریضی رو همزمان درمان نکنی تا هم هزینت زیاد نشه همم داروها زیاد نشه که نتونی بخوری

فعلا درحد همین چیزای که گفتی درمان کن فکرنکنم ۳۰۰ تومنم بشه 

همه شهرا بهترینهای خودشو داره نماینده شهرمام عالیه اما ماهم گاهی از دکتر اراسته تلفنی تو ایتا نسخه میگیریم داروها شهر خودمون میخریم 

اگه نماینده ی خوب شهرتونو نمیشناسی تلفنی از دکتر اراسته نسخه بگیر 

داروهای طب اسلامی هزینش انقد نمیشه خیلی کمترهالبته سعی کن چندتا مریضی رو همزمان درمان نکنی تا هم هزی ...

الان همه ادعای طب اسلامی وسنتی دارندنمیدونم کدوم بهتره

براش چیکارکرد؟وباچندجلسه بهترشد؟جلسه ای چقدره؟؟؟

جلسه ای ۵۰۰ تومن  میره تراپی خیلی بهتر شده افسردگی وحشتناک داشت شدید حتی حموم هم نمیرفت از خونه بیرون نمیرفت الان بهتره رفته باشگاه ثبت نام کرده ولی هنوز خیلی جا داره  ب نظرم اگه افسردگی شدید دارید  لازمه برید کار اضافه کنید از ی جایی قرض کنید ولی برید هزینه خیلی زیاده ولی می ارزه البته ی تراپیست خوب پیدا کنید بعد 

♾️🖇❤️