2777
2789
عنوان

یخچال دوو یا دیپوینت

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 39 پست
چون ی عمره خودم یخچال دوو دارم آخ نگفتهحرف اول رو ال جی میزنه ولی چون کالای قاچاق محسوب میشه و ریسک ...

شما دوقلو شو داری یا تک

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
من چندماهه خریدم پایینش فریزر بالا یخچال مارک دوو صداش خیلی زیاد بود زنگ زدم نمایندگی اومدن نگاه کرد ...

کدوم مدلشه؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چندماهه خریدم پایینش فریزر بالا یخچال مارک دوو صداش خیلی زیاد بود زنگ زدم نمایندگی اومدن نگاه کرد ...

درست شد؟ راضی هستی؟ جا کم نداره؟ 

اگه برمیگشتی عقب دوباره همینو میگرفتی یا نه

چون ی عمره خودم یخچال دوو دارم آخ نگفتهحرف اول رو ال جی میزنه ولی چون کالای قاچاق محسوب میشه و ریسک ...

اتفاقا ماهم میخواستیم ال جی بگیریم بعد ب خاطر اصل نبودن و ...گفتیم دوو بگیریم حالا بازم هنوز شک داریم نمیدونم چیکار کنیم

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

جای فریزر خوبه بزرگه بالاشم یخچالش بزرگه فقط صداش رو مخه. آبرسانش هم مخزن داره خودمون آب میریزیم یخ ...

بنظرت بگیرم یا نه

من ساید دارم و یخچال کوچیک اتاق خواب. هردوشون دووعن و واقعا با کیفیتن

ساید گرونه حتما. نه؟ من تا حد ۵۰،۶۰میتونم هزینه کنم

اتفاقا ماهم میخواستیم ال جی بگیریم بعد ب خاطر اصل نبودن و ...گفتیم دوو بگیریم حالا بازم هنوز شک داری ...

دوقلو شو میگیری؟ 

اتفاقا ماهم میخواستیم ال جی بگیریم بعد ب خاطر اصل نبودن و ...گفتیم دوو بگیریم حالا بازم هنوز شک داری ...

دوو عمم داره خیلی راضیه دوقلوشو

ساید گرونه حتما. نه؟ من تا حد ۵۰،۶۰میتونم هزینه کنم

آره ما پارسال ۹۰ تومن خریدیم. ساید اسنوا حول و حوش ۵۰ تومن بود که با دوو مو نمیزد و حتی میگفتن جفتشون مال ی کارخونه ان! اگه ساید میخواد روی اسنوا هم تحقیق کن ولی اگه مارکش برات مهمه همون دوو بخر حالا هرچی که شد