2777
2789
قبل خرید لباس باید به آیتم هایی که داریم توجه کنیم🥲

ن می‌دونی یادم نبود احساس میکنم هیچ لباسی ندارم دلم میخواد گریه کنم ولی دارم میخندم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم با یکی تو سایت حرف میزدم بعد بهم گفت تو پسری 🫥🫥🫥 اعصبام خورد شد بی خواب شدممم😂😂😂 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

😂😂😂کتت چه رنگیه چه شلوار هایی داری؟

کت مشکی داره دیونه میشم چمههه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

چرااااا😂

چون گفتم زیاد اهل آرایش نیستم 🫥😂😂😂 

خیلی بهم بر خورد گفت تو پسری🫥🫥😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

چون گفتم زیاد اهل آرایش نیستم 🫥😂😂😂 خیلی بهم بر خورد گفت تو پسری🫥🫥😂😂

بهش فکر نکن آدم باید بی فکر باشه به یکی بگه پسری چون گفته زیاد اهل ارایش نیستم🤦🏻‍♀️😂

بهش فکر نکن آدم باید بی فکر باشه به یکی بگه پسری چون گفته زیاد اهل ارایش نیستم🤦🏻‍♀️😂

ارههههه واقعااااااا اصلا دلیل نمیشههههه  بعد یکی از کاربرای مرد هم بهم گفت دیگه خیلی فشاری شدممممم😂😂😂 

خب کت مشکی خوبه کههر رنگ شلواری باهاش میتونی استایل کنیمشکی باشه بهترهمام استایل و مام فیت هم نباشه

پارچه ای بگ چطوره؟! با یک شال مشکی و یک پیرهن مردونه سفید استایلش کنم کفش چی بپوشممممم واییی

ناراحتم جگرگوسفندمون خراب بود ریختم.گوشتش ظاهرش سالم اما میترسم موردی داشته باشه🥲🥲🥲

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن