2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید درگیر گناه بشی؟! چخ نوع گناهی شما فکر گناه نکن فکر گناه بکنی خود بخود درگیرشم میشیبجاش تقوا ...

اره توی فکر همینم هستم ک ایمانم رو بیشتر کنم🐤😢💔انشالله تقوام بیشتر شه ب گند کشیده نشم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

اره توی فکر همینم هستم ک ایمانم رو بیشتر کنم🐤😢💔انشالله تقوام بیشتر شه ب گند کشیده نشم

مواظب خودت باش دختر جون 

گناه حتی فکرشم گناهه 

جذبش بشی میوفتی توی باتلاق اون وقت هر چقدرم دست و پا بزنی بیرون بیا نمیشی 

دختر خوبی باش 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خوب دانشگاه آزاد چرا نمیریچه رشته ای میخوای

فرهنگیان😢🐤مثلا با دانشگاهی ک میخوام برم فک کن ۶ ساعت راهه استانمون همین دانشگاه فرهنگ رو داره انشالله ی رشته دیگه نزدیک شهرمون بیارم بهتره

مواظب خودت باش دختر جون گناه حتی فکرشم گناهه جذبش بشی میوفتی توی باتلاق اون وقت هر چقدرم دست و پا بز ...

چشم دیگه بش فک نمیکنم

فرهنگیان😢🐤مثلا با دانشگاهی ک میخوام برم فک کن ۶ ساعت راهه استانمون همین دانشگاه فرهنگ رو داره انشا ...

اگر قبول شدی برو 

این چیزا که میگی به خود ادمه 

من همین دانشگاه نزدیک مون که میرم خیلیا آلوده خیلی چیزان و خونشون نزدیکه 

تو خودت باید قوی کنی دنیا خیلی بزرگ تر و پر خطر ه

سلام

اگر قبول شدی برو این چیزا که میگی به خود ادمه من همین دانشگاه نزدیک مون که میرم خیلیا آلوده خیلی چیز ...

دقیقا ی رفیق داشتم 😢😭 آخه اونم پیش خونوادش بود ولی بدجور درگیر گناه شدش من خودم خیلی میترسم همش تقصیر اونع وگرنه من ک میخواستم برم ب دانشگاه ب اینچیزا فکر نمی‌کردم

دقیقا ی رفیق داشتم 😢😭 آخه اونم پیش خونوادش بود ولی بدجور درگیر گناه شدش من خودم خیلی میترسم همش تق ...

تو خودت حواست جمع کن دوستای درست انتخاب کن سر درست باش 

سر سنگین و جدی باش نه گفتن یاد بگیر خجالت نکش اصلا هیچ چیز ارزش شرمندگی نداره آدما دانشگاه هم چند وقت هستن بعد میرن از زندگیت 

سلام