2789
عنوان

جنوبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست
چرا در حقشون کم لطفیه؟

چراشون خودم بهت میگم

مثلا برق 17استان و تأمین

میکنه ولی تو دمای 50 درجه

باید بسوزیم از بی برقی

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

طرف همسایه ی دکل

نفت ولی تو کپر زندگی میکنه

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

😥

بله با دبه آب میکشن

چه ماهی خوبه ؟

همون زمستون خوبه 

اکثرا زمستون میان جنوب چون نسبت به جاهای دیگ ،هواش بهتره، زیاد غیر قابل تحمل نیست سرماش به‌طور کلی 

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

چراشون خودم بهت میگممثلا برق 17استان و تأمینمیکنه ولی تو دمای 50 درجهباید بسوزیم از بی برقی

اینم بگو دو سوم گندم ایران خوزستان تامین میکنه ولی نونوایی کمه و نونها بشدت بی کیفیت 

فک کنم تقریبا بی کیفیت ترین نون رو داره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
میدونم چون خودمم اهل همونجام ولی دقتی نمیکنم😂

دقت کن گلم

خوزستان مظلوم

اینم بگو دو سوم گندم ایران خوزستان تامین میکنه ولی نونوایی کمه و نونها بشدت بی کیفیت فک کنم تقریبا ب ...

اگه بخوایم بگیم

که تا صبح حرف داریم