2777
2789
عنوان

خانما شما طلا میندازید بیرون 😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 52 پست

نه الان دیگه خطرناکه

فقط تو مهمونیا و دورهمی ها میندازم من 

سرکار یا بیرون رفتنی نمیندازم

نمیارزه به خاطر یه طلا جونمو به خطر بندازم خفت گیری زیاد شده

به بهونه دزدیدن طلا میان با چاقو یه بلایی ام سرت میارن میرن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

شاید باور نکنی همه چی دارم مدلای مختلف ولی حتی یه حلقه یا کوشواره هم نمیندازم.

خیلی مسخره س مگ ما کارمندا چن ساعت خونه ایم اخه ک بخایم بندازیم. فقط باید بذاریم کنار از ترس 😥

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه چیه

الهه و اون پسره که بخاطر لپ تاپ کشتنش 

و هزاران هزار دزدی کوفتی دیگه قتل های دیگه 

همین دیشب فکر کنم داخل شهرری سمت جنوب تهران فکر کنم عرفان سلیمی رو کشتن و میگن منهای دعوای قبلی طرف خواسته گوشیش رو بزنه که نزاشته و اونم کشتش 

وقتی اینهمه نا امنی هست اونم واسه مادیات که ای خاک بر سر مردم خودمون کار به بقیه ندارم 

نه الان دیگه خطرناکهفقط تو مهمونیا و دورهمی ها میندازم من سرکار یا بیرون رفتنی نمیندازمنمیارزه به خا ...

ما اخه مهمونیم نمیریم 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
تو شرکت بله منتها با ماشین از جلوی خونه میرم باز برمیگردم

ن من با اتوبوس مترو و اسنپ و گاهی پیاذه میرم

ن من با اتوبوس مترو و اسنپ و گاهی پیاذه میرم

با اسنپ رفتنی مشکلی نداره ولی قطعا با بقیه رفتنی باید خیلی حواست باشه و اصلا جاهای خلوت نری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها همون موقع ک دختره گم شد منم رفته بودم اسلامشهر طلا بخرم. با اسنپم برگشتم چقدم با اسنپی حرف زدیم 😐 گف اینجا چیکار داشتی من الکی گفتم خونه خاله م اینجاس نگفتم طلا اومدم بگیرم 😵‍💫 

با اسنپ رفتنی مشکلی نداره ولی قطعا با بقیه رفتنی باید خیلی حواست باشه و اصلا جاهای خلوت نری

میدونی یه مسیر خلوت رو تو شب میام حدود یه ربع راهه ترسیدم واقعا. 😕

میدونی یه مسیر خلوت رو تو شب میام حدود یه ربع راهه ترسیدم واقعا. 😕

تو اون مسیر اصلا استفاده نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من یه زنجیر پلاک و گوشواره همیشه گردن و گوش خودم و دخترمهولی بیرون النگو نمیندازیم میترسیم

آخه زنجیر ک کندنش راحتتره 🥲