2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم هرچی که داشت رو پای ساختن خونمون داد چون گفت نمیخوام اول زندگی بریم مستاجری،واسه همین عروسیمون ...

خووووب اینکه خیلی عالیه که از اول میرید خونه خودتون بابا... باید الان بشینی خدا رو هم شکر کنی.. اسبابت بهتر از این بود و هر سال باید جابجاشون میکردی بهتر بود؟ هم فاتحه اسباب خونده میشد و هم اعصاب خودتون.

آخی عزیزم مبارکههههههه.خوشبخت شی 

دلم واسه عروسیم تنگ شد😓

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
خووووب اینکه خیلی عالیه که از اول میرید خونه خودتون بابا... باید الان بشینی خدا رو هم شکر کنی.. اسبا ...

آره خدایی مستاجری هم خیلی خیلی سخته.

از بابت صاحب خونه بودن خیلی خوشحالم.

ولی میدونی من بخاطر اینکه پول زیادی بابته آرایشگاه ندم بجای اینکه بگم عروسیمه گفتم عقدمه ک نصف قیمت بگیره😢😢😢این چیزا باعث شدن دلم بگیره

عروس خانم..شب عروسیت نزدیکه...بهترین شب زندگی آدمه

تو این1 1 روز شوهرو ول کن با خانوادتو و دوستات وقت بگذرون تا استرست کمتر بشه و برای اینکه شب خوبی داشته باشی برنامه ریزی کن باهاشون..

عزیزم بیخیال معمولی بودن همه چی...خیلی شب خوبیه ..تا میتونی برقص و شاد باش.

ایشالله خوشبخت باشی

اخلاقش خوبه مشکلی نداریم باهم

خوب عزیزم مهم اخلاقه با اخلاقش میخوای زندگی کنی و در ضمن شوهرتون بهترین کار رو کرده میدونی مستآجری چقدر سخته 

انشالا خوشبخت بشی عزیزم این روزا رو خوش بگذرون دیگه تکرار نمیشه الکی داری استرس به خودت وارد می کنی

عروس خانم..شب عروسیت نزدیکه...بهترین شب زندگی آدمه تو این1 1 روز شوهرو ول کن با خانوادتو و دوستات و ...

اتفاقا یه ماهه خونه مادرشوهرم نرفتم چون شوهرم میگه پیش خانوادت باش ک دلتنگیت کمتر بشه.

انشاالله خوب بگذره

همسرم هرچی که داشت رو پای ساختن خونمون داد چون گفت نمیخوام اول زندگی بریم مستاجری،واسه همین عروسیمون ...

دیونه چی بهتر از این 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما