2777
2789
عنوان

بازم نشد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 30 پست
😪 دلم داره میترکه نمیدونم شوهرم اومد چه طور بهش. بگم. بازم. نشده.  هر روز صبح. یه بی بی چک میا ...

منم شوهرم ضعیفه....خستم😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاالله به زودی زود مامان میشی

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

ایشالا هر چی زودتر مامان شی عزیزم دعات میکنم😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
ایشالا هر چی زودتر مامان شی عزیزم دعات میکنم😍

ممنون عزیزم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
من باردارم برات دعا کردم که هرچه سریعتر باردارشی گلم ولی اینکه میگی شوهرم ضعیفه شاید دلیلش همین باشه ...

تحت درمانیم. این ماه باید. عکس رنگی برم   شوهرم دارو میخوره

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

منم انقد حالم بده که خدا میدونه فقط

سرکار بودم، یکی از همکارام رفته آز خون و مثبت بوده، یکی از همکارا برگشت بهم گفت ان شاالله قسمت توم بشه، انقد دلم گرفت که ارزو کردم کاش همون لحظه دنیا برام تموم شه

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

عزیزم همین هر ماه منتظر بودن از قبل تست خریدن خودش یه جور استرسه من ماهی که مهمون داشتم اقدام درست حسابی هم نداشتم بعد یک سالو نیم انتظار باردار شدم 

😬😬😬😬
منم انقد حالم بده که خدا میدونه فقط سرکار بودم، یکی از همکارام رفته آز خون و مثبت بوده، یکی از همکا ...

منم اینجوریم. دیگه. هرکی بهم میگه ان شالله قسمت. تو اشکم در میاد دلم خون میشه.  ولی باز با خنده میگم.   هر وقت بشه فرقی نمیکنه برام ،😢

😪 دلم داره میترکه نمیدونم شوهرم اومد چه طور بهش. بگم. بازم. نشده.  هر روز صبح. یه بی بی چک میا ...

تو هم شرایط منو داری خانومی ...همسر من هم کم تحرکی داره به شدت هم علاقه به بچه داره نزدیک پریودی که میشه مدام منتظره اوایل سوال میکرد هر روز که پریود شدی یا نه اما وقتی دید روحیه م چقد بهم میریزه وقتی پریود میشم خودشو بی تفاوت نشون میده مثلا براش مهم نیست اما من که میدونم تو دلش چی میگذره....تازه شما هنوز 5 سال از من کوچیکتری و این فرصت خوبی هست که ان شالله به زودی خبر بارداریتو میشنویم 

تو هم شرایط منو داری خانومی ...همسر من هم کم تحرکی داره به شدت هم علاقه به بچه داره نزدیک پریودی که ...

همچنین عزیزم