2821
2789
عنوان

کیا مثل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
بخدا اشتباه میکنی خواهش میکنم همین امشب دست بکار شو 🙏🙏🙏 لطفا.  من مشکلم حل شه روز عید اقدام ...

برام دعا کنین باور کنین دست خودم نیست و همش سرزنش میکنم خودمو.منم بچه میخوام ولی این حس لعنتی چیه نمیدونم 

شوهرم بیچاره تا بچه میبینه از شوق دهنش وا میمونه من سه ساله به نتیجه قطعی نرسیدم برا بجه .😢

ذوق و شوق برا بچه ی قسمت کوچیک از بچه داشتنه 

فک کن ببین میتونی ده شبانه روز یک ساعت پشت سر هم نخوابی

فک کن ببین تو اوج مریضیت زمانی ک حتی حال اینو نداری ک ی لیوان اب برا خودت بریزی بخوری میتونی شبانه روز ب ی نوزاد سرویس بدی 

اینارو نمیگم ک منصرفت کنم اینا واقعیت هایی ک  اگه  مادر شدی تمام خودتو صرف ی نوزاد کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذوق و شوق برا بچه ی قسمت کوچیک از بچه داشتنه  فک کن ببین میتونی ده شبانه روز یک ساعت پشت سر هم ...

اره بخدا همه این هارو دارم بهشون فکر کردم ولی نمیدونم چه مرگمه.از شوهرم خجالت میکشم 

ذوق و شوق برا بچه ی قسمت کوچیک از بچه داشتنه  فک کن ببین میتونی ده شبانه روز یک ساعت پشت سر هم ...

اینارو چه بگی چه نگی وقتی مادر بشی خدا به آدم میده هم صبرشو هم تواناییشو هم عشقشو

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
برام دعا کنین باور کنین دست خودم نیست و همش سرزنش میکنم خودمو.منم بچه میخوام ولی این حس لعنتی چیه نم ...

ولمون کن بابا حس . خودت میگی حس  حس یه جور تلقینه تو خودت باعث میشی این فکرا سراغت بیاد وقتی نخوای بهشون فکر کنی و بها ندی دیگه حس کجا بود بعدشم استرسو از خودت دور کن قبل از اقدام خوب نیست استرس داشته باشی ریلکس و آروم به خدا توکل کن ازخودش نی نی بخواه خودش کمکت میکنه و به چیزای خوب فکر کن به اینکه چقد زندگیت شیرین میشه خونوادت کامل میشه  ول کن بابا این تلقینای مسخره رو همینا یه عمر منو بدبخت و مریض کردن

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز