2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 40 پست

اصولاً چاقی برای تمام بدن هست

من برعکس شما دوست دارم صورتم استخونی و لاغر لاغر بشه😅😂

ولی خرما،جوانه گندم ،سیب زمینی اینا اثر داره خیلی 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه برعکسه هیچی جای خودش نیست😂یکی موی فرمیخوادموهاش لخته یابلعکس

والا بخدا من ماساژ صورت و روتین یخ و... 

حذف قند و... برای صورت استخونی😅😅

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

والا بخدا من ماساژ صورت و روتین یخ و... حذف قند و... برای صورت استخونی😅😅

😂😂ای کاش میشد صورتامون باهم عوض کنیم من لپ دوسدارممممم ولی هرچی میخورم پایین تنه چاق میشه البته بعداز عملم همون پایین تنمم دیگ چاق نمیشه ماژن چاقی نداریم😤

عزیزم چندوقته جواب میده؟ کورتون نداره؟

نه عزیزم اصلا عوارض نداره 

بعد یه ماه قشنگ تپلی میشی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کلا رژیم های لاغریش این مدلی هستو ادعا میکنه که بیمارام هیچ کدوم صورتشون نمیفته چون روزی ۳ خرما و ۲۰ ...

خرما تازه یا خشک؟

الــهـــی بــه امــیــد تــو♥ خدایا چشم بستم به درگاهت میدونم ناامیدم نمیکنی
پودر انترامیل بخر بدون عوارض دعام کن

من الان زدم گوگل چند مدل قوطی و رنگهای مختلف داره

میشه بیزحمت عکس اونی که استفاده کردی بفرستی؟

الــهـــی بــه امــیــد تــو♥ خدایا چشم بستم به درگاهت میدونم ناامیدم نمیکنی
😂😂ای کاش میشد صورتامون باهم عوض کنیم من لپ دوسدارممممم ولی هرچی میخورم پایین تنه چاق میشه البته بع ...

بخدا همش برای خودتون کاش میشد جابجا کرد😅🥲من از اندام لاغرم ولی صورت همیشه تلاش می‌کنم که خشک و استخوانی بشه از بس چهره های این مدلی پیشم قشنگه

من الان زدم گوگل چند مدل قوطی و رنگهای مختلف دارهمیشه بیزحمت عکس اونی که استفاده کردی بفرستی؟

عزمزمه مال من قوطیش آبی رنگه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙