2777
2789
عنوان

کلاس شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 23 پست
ببین گلم امیدوارم که حالت خوب باشه عزیزم ببین من خودم نزدیک ۱۰ ساله شنا کار میکنم و اوایل تفریحی فقط ...

خودمم خیلی دوس دارم یاد بگیرم ولی به خاطر نظافتشون و خدایی نکرده عفونت و خارش و.... نمیرم. چون اگه‌یکی تو آب دستشوییش بگیره نمیره دستشویی که، تو آب کارشو میکنه. بعدم معلوم نیست درست ضدعفونی بشه یا نه

و فکر هم نمیکنم خانوادم اجازه بدن

ببین گلم امیدوارم که حالت خوب باشه عزیزم ببین من خودم نزدیک ۱۰ ساله شنا کار میکنم و اوایل تفریحی فقط ...

به نظرتون خانوادمون راضی کنم برم؟

آخه مطمئن نیستم از پس شهریه‌ش بر بیان چون دو تا کلاس دیگه هم میرم

از طرفی شنا هم خیلی دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون خانوادمون راضی کنم برم؟آخه مطمئن نیستم از پس شهریه‌ش بر بیان چون دو تا کلاس دیگه هم میرماز ...

ببین شنا واقعا ورزش خوبیه حب من خودم دارم میرم بهتم گفتم سالهاست شنا کار میکنم و این بحث عفونت و اینا برای همه استخر ها صدق نمیکنه شما الان کدوم شهری؟؟ یه استخر مطمئن و به اصطلاح با کیفیت حتما برو با یه مربی هخیلی خوب

تهرانم. آره حالا ببینم خانوادم راضی میشن یا نه.

خب پس تهران که خوبه.  کجای تهرانی؟؟ اره گلم حتما راضی میشن ببین شنا خیلی خوبه واقعا حالا در این زمینه سوالی چیزی خواستی درخدمتم

عزیزم علایقتو دنبال کن همه استخر ها کثیف نیستن

الان اگر پدرتون هزینه های دیگه رو داره انجام میده ، صبر کن به وقتش با هزینه بالاتری ، برو استخر بهتر 

منم سنم کم بود مامانم به همین بهونه ها نذاشت برم شنا یاد بگیرم ، بزرگتر شدم دیدم اینا همش سدهاییه که دیگران جلوی دامون میزارن، نه اینکه دروغ باشه، آکا مامانم می‌تونست بجای مخالفت منو ببره استخری که تمیز باشه ، مثلا بالا شهر با هزینه بیشتر 

بعد تو سن ۳۰ سالگی خودم رفتم استخر و یاد گرفتم ، همون کارو انجام دادم که مامانم تو ۱۰ سالگی من انجام نداد