2777
2789
مگه سن بحران داره؟😟😟 من چرا هیچی حالیم نمیشه پس؟😮😮 خدایا شکرت🙏🙏

یه حس خاصه حس اینکه داری پیر میشی.حس اینکه نمیتونی شادی کنی همش میگی خجالت بکش فلان سالته و اینا.خودم که این حسارو دارم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بحران نوجوانی نداشتم، ولی الان نمیدونم چمه

۳۰ سالگی خیلی قشنگه به نظرم اوج جوونیه .نمیدونم چرا حس منفی داری از تک تک سالای زندگیت میتونی لذت ببری اصلا از گذر زمان نترس خیلیم قشنگه .امیدوارم تمام دهه های زندگیتو به بهترین شکل بگذرونی تولدت مبارک ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یه حس خاصه حس اینکه داری پیر میشی.حس اینکه نمیتونی شادی کنی همش میگی خجالت بکش فلان سالته و اینا.خود ...

وااا 

واقعا؟؟

من همش حس میکنم باید خیلییی دخترونه بگردم

البته نظر بابام راجع به من کاملا برعکسه تفکراتمه😂😂😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
فکر کنم هر‌ کسی یه وقتی اینجوری میشه، اگه تو هم این احساس رو داری که انگار زود گذشته

اره خییییلی همش احساس میکنم جونیم تموم شده

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
وااا  واقعا؟؟ من همش حس میکنم باید خیلییی دخترونه بگردم البته نظر بابام راجع به من کاملا برع ...

این عااااالیه

من دقیقا از تولد سی سالگیم یه آدم دیگه شدیم 

جوری که نمیتونم اون آدم قبلی رو بشناسم 

خیلی خوبه 30 سالگی به بعد 

جذابترین سن زنها 30 سالگیه

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
من دقیقا از تولد سی سالگیم یه آدم دیگه شدیم  جوری که نمیتونم اون آدم قبلی رو بشناسم  خیل ...

جدا؟ یعنی30سالگی هم میشه خوش بود؟

یه حس خاصه حس اینکه داری پیر میشی.حس اینکه نمیتونی شادی کنی همش میگی خجالت بکش فلان سالته و اینا.خود ...

جدی؟

من اصلا این حسا رو ندارم تازه میخام کلی برا عید جنگولک بازی دربیارم!

من دقیقا از تولد سی سالگیم یه آدم دیگه شدیم  جوری که نمیتونم اون آدم قبلی رو بشناسم  خیل ...

چقدر انرژی مثبت، مرسی عزیزم، ولی تا نرم توش نمیدونم، حالا دقیق نمیدونم کی میرم تو سی سالگی، میترسم نفهمم یهو نگاه کنم ببینم گذشته