2777
2789
عنوان

رل حال بهم زن ترین کلمه دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رل زدن رو بگو 

میگه رل زدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقااا خیلی چندشه واقعا روبیکا که خوبه اونایی که تو ایتا با دوست پسرشون به قول خودشون رل دارن بابا ...

وایییییی دقیقااا🤢🤢🤢🤢

منو دقیقا یاد اون پیکمی هایی میندازه که تو این اپلیکیشن ها دوست‌پسر پیدا میکنن و میان برای دوستاشون تعریف میکنن

همش اونا میگن ،رلم اینجوریه، من رل زدم ....

وای که چقدر رو مخننن

دوست پسر ک قشنگتره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بابا زید خیلی از رل بهتره واقعا حس میکنم کسایی که به پارتنرشون میگن رلم اصلا اون رابطه جای موندن ند ...

بابا این کلمه هرکدوم از هر کدوم مضخرفتره .

آخه زید؟ 

ادم یاد لات های چاله میدون میفته که سیبیلاشون تابناگوش دررفته 🙄😂

همون کلمه دوست پسر ابهت داره😂

حرمت هم داره 

دوست پسر رو دیدم تبدیل ب شوهر شده 

ولی رل ندیدم 

رلا انگار برا رفتنن

بابا این کلمه هرکدوم از هر کدوم مضخرفتره .آخه زید؟ ادم یاد لات های چاله میدون میفته که سیبیلاشون تاب ...

میگم دیگه زید بیشتر واسه مسخره کردن کلمه جالبیه 😂

ولی رل واقعا تو همین سایت هم میشینه دردودل میکنه میگه رلم دلم میخواد بهش بگم این رابطه اصلا ارزششو نداره سیسی