selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 7003 عنوان بچه ها من اگر همه ی نکاتی که تو کتابم نوشتن رو بخونم خیلی طول میکشه برا زیست 49 بازدید | 4 پست چه کار کنم؟ برای نهایی متن بسه؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی 1404/03/15 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 7003 @kanizezahram و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
sara123456b عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 509 سلام عزیزم اره متن البته باید شکل ها رو هم روشون مسلط باشی
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1308 متن رو ساده نخونمفهومی و تحلیلی بخونسوالات مفهومی خیلی میدن دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم