2777
2789
عوضش امنیت که داریم🥰

از نظرشون امنیت فقط اینه که برای دو تا کشور بدبخت تر از خودت شاخ بشی ،از غزه محافظت کنی ،اما عرضه ندارن سما جهانباز بعد از سه سال پیدا کنن،عرضه ندارن جلوی این دزد ها ومتجاوز هارو بگیرن

فقط میتونن حرف های گنده بزنن

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

تف تو ذات خرابشون،دخترشونو بکشه طرف بعد دیه ام بدن؟ من ری... به این مملکت

فکر کن 

به دخترت تجاوز کرده قتل کرده 

دختری که ۲۴ سال عین دسته گل بزرگ کردی

دو دستی مبلغی هم بدی بگی لطف میکنید اگه اعدامش کنید🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بیشعوری اومده میگه پوشش رعایت نمی‌کنید اینم عاقبتش!!! جرا همه چی رو به پوشش ربط میدید مگه اون بند ...

حتمابه پسر بچه ها هم که تجاوز میشه ،حجاب رعایت نکردن

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

یه بیشعوری اومده میگه پوشش رعایت نمی‌کنید اینم عاقبتش!!! جرا همه چی رو به پوشش ربط میدید مگه اون بند ...

چه ربطی به پوشش داره 

اینا جای مغز تاپاله تو سرشونه 

کلا انگار کشورمون از بقیه دنیا هزار سال عقبه 

الان ک قضیه الهه رو همه میدونیم 💔💔روحش شاد 🌱ولی یاد یه دختر عمه ام افتادم ک بنده خدا تعریف کرد ...

وقتی میدونن قانون سفت و سخت عمل نمیکنه 

اجازه هر غلطی رو به خودشون میدن

این آخرین دختری نیست که این بلا سرش اومده😞

چون هیچ قانون سفت و سختی جلو دارش نیست

من زن بودنم را دوست دارم🎀
از نظرشون امنیت فقط اینه که برای دو تا کشور بدبخت تر از خودت شاخ بشی ،از غزه محافظت کنی ،اما عرضه ند ...

چی بگم والا

خیلی باید مواظب باشیم

چیزی هم نمیتونیم بگیم

وگرنه تعلیقیم

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

چی بگم والاخیلی باید مواظب باشیمچیزی هم نمیتونیم بگیموگرنه تعلیقیم

بهتر والا

این سایت از زندگی بازمون کرده