pari_moon08 مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عنوان الهه بچه ها بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست یسری میگن به خاطر گوشیش بوده یسری میگن تجاوز کرده کدومش درسته و اینکه چرا قاتلش و نمیگیرن وسط شهر اعدام کنن چرا صورتش و پوشوندن؟؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1404/03/15 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 بخاطر گوشی آدم میکشن آخه ، میگیرن در میرن راست میگی اینا طرفدار دزد و قاتلان به جای اینکه آبروی طرف و ببرن حتی صورتش ماسک زده تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 اره میکشن اگه مقاومت یشه اون پسره دانشگاه تهران بخاطر لبتاب کشتنش من فک کنم همون تجاوز بوده تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 مهسا که ماست مالی شد افغانی بوده؟؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 سبزه هست گردنش بقیش مشخص نیست انترخان من مشکل اصلیم اینه این وسط دارن جنایتش و لاپوشانی میکنن چهره و هویتش و نمیگن 😐 انترخان هم فحش خیلییی نا مناسبی برای این آدم هست تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
نازنین_عاقل عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1987 من مشکل اصلیم اینه این وسط دارن جنایتش و لاپوشانی میکنن چهره و هویتش و نمیگن 😐 انترخان هم فحش خیلیی ... بدبخت خان
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 بدبخت خان شما فحش نده اصلا😂😂 چون خیلی خوبن در وصف ایشون نیست تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی